+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectengineer Software / PLC techniek Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.700 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature Projectengineer Software / PLC techniek

Binnen de productietechnologie kunnen processen eigenlijk altijd effectiever. In combinatie met nieuwe materialen, producten en CO2 reductie / energiebezuiniging is er voor de software ontwikkelaar altijd een volgende uitdaging. Hierbij is het de kunst om met zo min mogelijk regels een zo groot mogelijke output te genereren. Wij komen bij veel klanten tegen dat software in de loop van de tijd regelmatig aangepast is en hierdoor een log programma is geworden. Als het voor jou een uitdaging is om met weinig middelen een complex vraagstuk op te lossen dan gaan we graag met jou in gesprek.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de software van onze industriële projecten. Dit kunnen nieuwe productieprocessen zijn of bestaande omgevingen waar de effectiviteit omhoog moet of regelmatig storingen zijn. In combinatie met big data, bestaande software en een gedegen onderzoek op locatie ben jij in staat aanpassingen te doen die ten goede komen van het rendement. Op basis van jouw inzicht kan het natuurlijk ook voorkomen dat volledige systemen aangepast moeten worden en er nieuwe software geschreven moet worden.

Samen met je collega’s ga jij productieprocessen optimaliseren en ontwerpen. Jij bent binnen ons team de specialist op software en besturingssystemen. PLC techniek en het aansturen van processen inclusief robotica is jouw passie. Je bent onderdeel van onze R&D afdeling. Je taken zijn het vertalen van het vraagstuk in praktische en efficiënte oplossingen, je bent betrokken bij de projecten vanaf het allereerste begin tot aan de inbedrijfstelling. Er is een testomgeving waarin onderdelen van het totale projecten getest kunnen worden.

Wat kun je verwachten
Wij werken voor gerenommeerde klanten in de gezondheidszorg, verpakkingsindustrie en machinebouw. Efficiëntie, nieuwe materialen, duurzaamheid en het rendement zijn vaak de drijfveren van onze klanten om hun processen te optimaliseren. Omdat wij een hoge kwaliteit en hoogwaardige betrouwbare oplossingen bieden hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd in de laatste 15 jaar. Wij zitten nooit tegenover een klant maar er altijd naast. Meedenken, alternatieven bedenken en altijd gebruik maken van de nieuwste technologie. Met jouw ervaring en kennis van de PLC techniek en mogelijkheden verwachten wij de samenwerking met onze klanten op een nog hoger niveau te brengen.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • HBO werk- en denkniveau
  • ervaring in de industriële automatisering
  • kennis van- en ervaring met PLC techniek
  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de baan van Projectengineer Software / PLC techniek

Een afwisselende baan bij een leuk “kleinschalig” en innovatief bedrijf waar techniek op de eerste plaats staat en wij menselijk met elkaar omgaan. Het volgen van opleidingen en cursussen is wenselijk en wordt gestimuleerd. Je gaat rechtstreeks in dienst bij de werkgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in