+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoorn (NH).

Inbouw monteur Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiojobs Arbeidsbemiddeling

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.700 p/m

Vacatureomschrijving

Voor een zeer modern bedrijf in de scheepsbouw, gevestigd in Hoorn, zijn wij op zoek naar een monteur voor het inbouwen van complete scheepsinstallaties. Het bedrijf heeft zowel nationaal als internationaal een sterke reputatie opgebouwd met het bouwen van aluminium werkboten. Dit kunnen bijvoorbeeld surveyvaartuigen zijn maar ook patrouilleboten voor baggerbedrijven. We zullen een korte schets geven van de werkzaamheden die jij als monteur gaat doen binnen deze scheepswerf:

Wat ga je doen? Als monteur bouw je complete, geïntegreerde scheepsinstallaties. Denk hierbij aan onder andere het inbouwen van inboard of outboard motoren en het inbouwen van navigatie en communicatieapparatuur. Door jouw werkzaamheden zorg je er mede voor dat er een zeer mooi product vaarklaar wordt gemaakt waar je ontzettend trots op kunt zijn!

Gevraagd

Wie ben jij? Je hebt MBO werk- en denkniveau en een opleiding genoten in de techniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scheepbouwkunde, elektrotechniek of autotechniek. Wanneer je een echte klusser bent met technische werkervaring, nodigen wij je ook van harte uit om direct te solliciteren! Je past goed in deze functie wanneer je ervaring hebt in de installatietechniek, elektrotechniek, auto of met andere motoren. Het is fijn wanneer je deze ervaring mee brengt maar geen noodzaak om in aanmerking te kunnen komen. Verder ben je fulltime inzetbaar en bij voorkeur woonachtig in de directe omgeving van Hoorn.

Aanbod

Wat wordt je geboden? Een zeer mooie, verantwoordelijke baan, voor fulltime (38 uur per week) met vast dienstverband. Het cao is volgens metaal & techniek en ligt tussen de € 2.700,- en € 3.800,- bruto per maand, waarbij het salaris afhankelijk is van jouw eigen ervaring en kennis. Goede begeleiding wordt geboden en er zijn tevens opleidingsmogelijkheden. Het team is collegiaal waardoor het erg prettig werken is met elkaar. Verder bestaat het bedrijf in totaal uit ongeveer 12 personeelsleden wat ervoor zorgt dat het een kleine doch professionele organisatie is.

Werven en selecteren is maatwerk. Onze benadering is daarom persoonlijk waardoor wij iedere (geschikte) kandidaat uitnodigen voor een gesprek bij ons op de vestiging. Aangezien wij graag alle tijd voor jou nemen, werken wij op afspraak. In ons gezellige kantoor met huiselijke uitstraling bespreken wij deze zeer leuke vacature met jou zodat wij een goed beeld krijgen van wie jij bent. Op deze manier kunnen wij jou zo correct mogelijk voorstellen bij onze klant.
Zien wij jouw sollicitatie tegemoet? Wij hebben de koffie, thee of water voor je klaar staan. Tot snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in