+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior PLC Programmeur Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met robots en PLC techniek? In deze functie leer je deze technieken goed gebruiken. Je gaat aan de slag met het ontwerpen en programmeren van systemen voor machines en productielijnen. Het is een kans om veel te leren, want je werkt met ervaren collega's die je helpen groeien. Je krijgt ook de mogelijkheid om trainingen te volgen. Plus, soms werk je aan projecten in het buitenland. Je krijgt een laptop en werktelefoon. Dit is je kans om in een leuk team te werken en je technische vaardigheden te verbeteren. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Spreekt het jou aan om robots te programmeren? En je bezig te houden met PLC techniek? In deze startende functie als Junior PLC programmeur is dat hetgeen waarin we jou gaan ontwikkelen!


Organisatie

Kwaliteit staat ook bij ons voorop. Opgericht in 1959 als een gereedschapmakerij en producent van ponsgereedschappen, bestaan we nu uit drie bedrijfstakken die allemaal opereren vanuit onze fabriek. Naast onze afdeling die klantspecifieke stempels ontwerpt, produceert en onderhoudt voor maakbedrijven, hebben we ook een tak die gespecialiseerd is in het produceren van onder andere de VDS Bed Washer, een duurzame geautomatiseerde reinigings- en desinfectiemachine voor ziekenhuisbedden. De kern van onze afdeling voor machinebouw werd gevormd in de jaren '90, toen onze toenmalige eigenaar de kansen zag die de opkomende automatisering met zich meebracht binnen de maakindustrie. Sindsdien zijn we flink gegroeid en hebben we veel ervaring opgedaan in verschillende sectoren.


Functie

Samen met je collega's zorg je voor het ontwerpen, programmeren, testen en opstarten van PLC-besturingssystemen voor industriële machines en productielijnen. Wat deze job extra interessant maakt, is dat je niet alleen met de PLC-besturingen werkt, maar ook met robots aan de slag gaat. Het gebruik van robots wordt steeds belangrijker in ons werk, dus we zijn constant bezig om meer te leren over robotica. Een cool voorbeeld is dat we de robots niet alleen vanuit de robotcontroller aansturen, maar ook vanuit onze eigen PLC-besturing, waardoor we een naadloze integratie tussen machine en robot realiseren. Jouw succes zit 'm in het combineren van jouw technische kennis met jouw honger om altijd meer te leren. Als junior PLC- en robotica-programmeur krijg je bij ons de kans om je verder te ontwikkelen in zowel het programmeren van PLC-besturingen als robots. Je werkt nauw samen met twee andere ervaren programmeurs die je kunnen ondersteunen en begeleiden. Bij ons krijg je de kans om je kennis en vaardigheden in de praktijk uit te breiden in een uitdagende omgeving waar elke besturing uniek is. En natuurlijk bieden we volop mogelijkheden voor trainingen, bijvoorbeeld in het programmeren van verschillende PLC-besturingen, functioneel ontwerpen en andere relevante technische vaardigheden.


Functie eisen
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met programmeren
  • Interesse in het programmeren van software mbt robotica
  • Je hebt affiniteit met de techniek
  • Je bent bereid tot het volgen van opleidingen
Aanbod
  • Ontwikkeling op het gebied van PLC techniek en Robotica
  • Uitdagende projecten (soms zelfs in het buitenland)
  • Een laptop en werktelefoon
  • Opleidingsmogelijkheden
  • De kans om te werken in een top team!
Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en voldoe je aan de vereisten? We komen graag met je in contact!

Telefoonnummer: 072-7440035

Email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in