+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoorn (NH).

Manager Marketing Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Omring

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als Manager Marketing bij onze zorgorganisatie krijg je de unieke kans om een sleutelrol te vervullen in de toekomst van de zorg. Met een eigen marketingafdeling kun je het werkgeversmerk versterken, campagnes lanceren, en evenementen organiseren. Werk samen met een energiek team en draag bij aan het welzijn van onze cliënten en klanten. Geniet van een aantrekkelijke eindejaarsuitkering en een inspirerende werkomgeving. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Maak jij als Manager Marketing het verschil voor onze 30 woonzorglocaties, meer dan 60 thuiszorgteams, onze revalidatie- en herstelafdelingen en nog zoveel meer? Als een van de weinige zorgorganisaties met een eigen marketingafdeling bieden we je de kans een sleutelrol te spelen in de toekomst van de zorg. Geef invulling aan het werkgeversmerk Omring, zet de zorg en diensten van Omring op de kaart, lanceer campagnes voor Omringpas, geef invulling aan onze websites en magazines, ontwikkel een volle kalender met evenementen en bijeenkomsten, geef richting en sturing aan de afdeling en realiseer ambitieuze doelen. Ben jij de manager die ons team laat groeien tot ongekende hoogte? Dan is dit jouw uitdaging!

Waar je komt te werken

Omring is een begrip in de regio Noord-Holland Noord en richt zich op mensen die zorg nodig hebben op kwetsbare momenten. Dit doen we met thuiszorg, woonzorglocaties, revalidatiezorg en verschillende vormen van behandeling. Bij Omring werken bijna 5.000 mensen die zich elke dag inzetten om het leven van onze cliënten prettiger te maken.

Daarnaast bieden we met onze Omringpas volop voordeel voor onze klanten. In winkels, op verzekeringen, op maaltijdbezorging, diensten aan huis, op woningaanpassingen én op activiteiten. Meer dan 50.000 huishoudens hebben deze pas.

Marketing is de spil van onze organisatie. Vanuit marketing worden de online en offline kanalen, middelen en content ontwikkeld en ingezet voor onze (nieuwe) medewerkers, klanten en cliënten. Marketing is verantwoordelijk voor het realiseren van organisatie brede doelstellingen. Hiervoor ontwikkelt, implementeert en monitort de afdeling een breed scala aan campagnes, digitaal en fysiek. Daarnaast geeft de afdeling ook invulling aan contentmarketing, arbeidsmarketing en digital marketing. Tevens worden op de afdeling alle events en partners van Omring beheerd en geven we invulling aan een interessant aanbod en een passende kalender met bijeenkomsten, evenementen, cursussen en trainingen. Op de afdeling werken zeven collega’s die dagelijks aan de slag zijn om Omring naar al haar doelgroepen optimaal te positioneren. De afdeling is onderdeel van de divisie Klant en Marktontwikkeling en werkt intensief samen met alle afdelingen binnen Omring om de gezamenlijke doelen te behalen. Marketing is gevestigd op het gloednieuwe hoofdkantoor van Omring op de Nieuwe Steen in Hoorn.

Wat je gaat doen

Als Manager Marketing ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers en het bepalen en behalen van de resultaten van de afdeling. Je zorgt voor de ontwikkeling van de afdeling en jouw team. Je werkt met een energieke en enthousiaste club collega’s die dagelijks voor het beste gaan. Je ontwikkelt en geeft invulling aan de jaarplannen en bewaakt de begroting van de afdeling. Als manager ben je meewerkende voorman/-vrouw en geef je invulling aan een aantal relevante onderwerpen/campagnes. Je werkt intensief samen met andere afdelingen en onderdelen van Omring. We bieden je veel ruimte voor ontwikkeling. Je rapporteert aan de manager Propositieontwikkeling, Productmanagement en Marketing.

Je hebt

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting marketing/commerciële economie.
  • Meerjarige ervaring met leidinggeven binnen een marketingomgeving.
  • Kennis van de belangrijkste marketingontwikkelingen, bij voorkeur binnen de zorgsector.
  • Een positieve en enthousiaste werkhouding en weet mensen van alle lagen in de organisatie te betrekken en te motiveren.
  • Ervaring in werken en afstemmen met verschillende afdelingen om gezamenlijke doelen te bereiken.

Wij zorgen voor

  • Een leuke werkomgeving met een enthousiast team.
  • Veel leuk en zinnig werk om mensen te boeien en te binden aan Omring en Omringpas.
  • Een jaarcontract op basis van 36 uur per week, met de intentie om dit te verlengen.
  • Een salaris conform CAO VVT schaal 55/60 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen. 

Direct solliciteren of meer weten? 

Wil je op deze functie solliciteren? Klik dan op de knop direct solliciteren. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kan je contact opnemen met Petwin Verkerk via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of op 06-51272217.

Bij Omring hanteren we een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we van iedereen die bij ons komt werken een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) opvragen.

We werven voor deze functie ook intern. Bij gelijke geschiktheid geven we voorrang aan de interne kandidaat. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in