+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Basisarts ouderengeneeskunde Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.726 - € 6.583 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze rol werk je met ouderen en zieken, waarbij je zorgt voor hun gezondheid en welzijn. Je bent een belangrijk deel van het medische team en werkt samen met verschillende collega's. Je krijgt de kans om te groeien en het beste van jezelf te laten zien. Het bedrijf waar je komt te werken zet zich in voor goede zorg dichtbij de mensen. Ze waarderen eigen initiatief en bieden ruimte voor jouw ontwikkeling. Je kunt profiteren van korting op culturele uitjes en andere voordelen. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Een boeiende rol binnen het advies- en behandelcentrum van een organisatie die actief is in de regio Kop van Noord-Holland en West-Friesland.


Jouw nieuwe baan

Een parttime / fulltime vacature in een vitale organisatie voor ouderenzorg. Als ANIOS ouderengeneeskunde ben je onderdeel van de medische dienst die actief is onder de naam 'advies- en behandelcentrum'. Vanuit jouw functie werk je zowel op 2 locaties in West-Friesland als 1 locatie in de Kop van Noord-Holland. Voor de bereikbaarheidsdiensten kan lokale overnachting noodzakelijk zijn.

Jouw rol
Jij levert zorg en behandeling aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Dat doe jij in samenwerking met collega's binnen de medische dienst en de paramedische dienst. Als basisarts voer jij de regie over het multidisciplinaire zorgplan en het medisch behandelplan. Ook ben je verantwoordelijk voor de diagnostiek, behandeling en begeleiding van cliënten met een complexe, samengestelde zorgvraag.


Jouw nieuwe werkplek

Een organisatie waar zorgprofessionals met plezier werken aan de levenskwaliteit van cliënten. Belangrijke termen in haar missie om samen én dichtbij zorg te verlenen, zijn 'eigen regie' en 'vindingrijkheid'.

Wat mag jij verwachten?

  • Collega’s die minstens zo bevlogen zijn als jij.
  • Een werkplek die inspireert en ruimte biedt om te groeien als professional én persoon. Haal hier het beste uit jezelf.
  • Een werkgever die enthousiasme omarmt. Eigen initiatief wordt op handen gedragen.
Wat breng je mee?

Jij…

  • hebt een artsdiploma, een geldige BIG-registratie en werkervaring als basisarts, bij voorkeur in de ouderenzorg;
  • hebt voldoende expertise op het vlak van behandeltheorieën, behandelmethoden en het verloop van ziekteprocessen om tot een gerichte diagnose, behandelaanpak en/of probleemoplossing te komen;
  • neemt initiatief;
  • werkt uitstekend samen met andere zorgprofessionals;
  • bezit een geldig rijbewijs en beschikt over een auto/motor om je tussen de zorglocaties te verplaatsen.
Arbeidsvoorwaarden

Deze werkgever biedt jou een contract voor minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week. Men hoopt dat je minimaal voor 1 jaar wil tekenen. Langer mag natuurlijk ook! Per direct starten is mogelijk. In principe spreek je samen een startdatum af zodat ook een goede inwerkperiode gegarandeerd is.

De cao vvt (FWG 65) is van toepassing. Dat houdt in dat jouw maandsalaris minimaal 4.726 euro en maximaal 6.583 euro bruto bedraagt, op basis van een fulltime werkweek. Ook krijg je aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen.

Je krijgt onbeperkt toegang tot de trainingen van Goodhabitz. Met een lidmaatschap van Cultuurwerkt geniet je met korting van culturele uitjes zoals films, musea, musical en theater. Corporate Benefits waaronder korting op verzekeringen, trainingen en workshops.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in