+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Directievoerder INFRA techniek €5.280,- p/mnd (Gemeente) Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Prefound

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Prefound

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.280 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je samen met collega's aan het zorgen dat onderhoudsprojecten goed verlopen. Je praat veel met de mensen die het werk echt doen, de aannemers. Ook leid je vergaderingen over de projecten en houd je alles netjes bij in de administratie. Je helpt ook met het oplossen van moeilijke problemen in de omgeving. Dit doe je door samen te werken met andere teamleden en hen te helpen. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Samen met je collega directievoerders en toezichthouders ben je verantwoordelijk voor het goed laten uitvoeren van onderhoudsbestekken. Dit kunnen bijvoorbeeld bestekken zijn op het gebied van riolering of openbare verlichting.  Het daadwerkelijke werk wordt gedaan door besteksaannemers. Als directievoerder ben je goed in het voeren van gesprekken met aannemers. Je bereidt bouwvergaderingen voor en leidt deze ook. Daarnaast draag je zorg voor een nauwkeurige administratie, waarbij je onder andere de termijnstaten controleert.

Naast deze rol heb je een belangrijke bijdrage in het oplossen van de complexere (besteksoverstijgende) uitdagingen in de huidige openbare ruimte. Je doet dit samen met gebiedstoezichthouders waarbij je een coachende en probleemoplossende rol hebt.



Gevraagd

Voor deze verantwoordelijke en afwisselende baan heb je bij voorkeur hbo werk- en denkniveau of beschik je over een relevante afgeronde Mbo4-opleiding. Hierbij is kennis op het gebied van grond, weg- en waterbouw is belangrijk. Ook heb je kennis van de RAW systematiek en de UAV. Aantoonbare werkervaring in het vakgebied is een pré. Ben je daarnaast cijfermatig onderlegd, heb je ervaring met financiële stromen binnen een (overheids)organisatie en voeren van directie op bestekken (al dan niet in de openbare ruimte) dan heb je een je streepje voor. 

Voldoe je niet helemaal aan het profiel? Ook dan kun je solliciteren. Het belangrijkste is dat je benaderbaar bent, graag samenwerkt en een stevig gesprek niet uit de weg gaat. Al met al zoeken we iemand die van aanpakken houdt en afmaakt waar hij aan begonnen is!



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een fusiegemeente in Noord-Holland. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in