+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medior/Senior PHP Developer Hoorn (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging als PHP Developer in een klein en informeel team? Bij ons krijg je de kans om te werken aan een groot internationaal platform. Je hebt veel vrijheid en kunt sparren met sterke developers. We werken zonder frameworks en investeren in jouw groei en ontwikkeling. Buiten het werk organiseren we leuke teamactiviteiten en zijn er mogelijkheden om samen op reis te gaan. Plus, je kunt praten over extra s zoals werken vanuit Barcelona of Malta en het volgen van cursussen. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw nieuwe uitdaging als PHP Developer in het kort:

  • Vind jij het leuk om in een klein (maar groeiend) en informeel team te werken aan een groot en internationaal platform?
  • Zoek jij een werkplek waar veel sociale interactie is, je sterke developers om je heen hebt om mee te sparren, maar waar je ook veel vrijheid krijgt?
  • Ben jij niet framework afhankelijk en weet jij je weg goed te vinden in Vanilla PHP/JavaScript op een objectgeoriënteerde wijze volgens de MVC structuur en volgens de juiste principes?
  • Ben jij proactief en kan jij goed meedenken om een product naar het volgende niveau toe te tillen? 

Lijkt dit je een interessante en mooie uitdaging? Mooi! Lees even verder!

Bedrijfsprofiel

Tiny Pixels is een organisatie dat zich al 14 jaar inzet voor één van de grootste casino platformen. Met een kantoor in regio Hoorn, maar ook kantoren in Spanje en Malta hebben zij een groot internationaal team opgezet waar zij op grote schaal werken aan dit platform en de games die aangeboden worden. Voor Tiny Pixels is het belangrijk dat de speler op een veilige manier kan spelen en dat daarmee zijn of haar welzijn wordt gewaarborgd. Zo hebben zij een Responsible gaming team opgezet dat zich hier dagelijks mee bezighoudt en hebben zij de noodzakelijke certificaten behaald.

Het huidige development team bestaande uit 8 developers brengt veel kennis en ervaring op het gebied van PHP en JavaScript. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisme en je komt in een nuchter, maar ook hardwerkende cultuur terecht. Zo heb je veel mensen om je heen waar je mee kan sparren en veel van kan leren. Daarnaast heb je uiteraard ook veel vrijheid en krijg je de mogelijkheid om echt mee te denken aan het product hoe je dat naar het volgende niveau kan tillen.

Er wordt veel in de medewerkers geïnvesteerd. Zo heb je eindeloos veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling en krijg je een heel modern en prettige werkplek aangeboden waar jij je werk in kan uitvoeren. Daarnaast worden er buiten werktijd veel leuke activiteiten georganiseerd, maar nemen zij jou ook graag mee naar mooie vakantiebestemmingen samen met het team.

Functie omschrijving

Je komt te werken in een team van 8 met een gezonde mix aan medior en senior developers. Het platform is volledig in-house en in PHP8 gebouwd. Ze hebben besloten om juist niet met frameworks te werken om het allemaal toekomstbestendig te houden. Wel belangrijk om te weten is dat het objectgeoriënteerd is volges de MVC structuur en volgens de juiste principes.

Alles is van A tot Z in-house gebouwd. Hier moet je denken aan de backend, frontend, serverbeheer, AWS cloud, testing en gebruiken zij composer voor de packages. Alle developers draaien al hun projecten lokaal. Door lokaal te programmeren kunnen zij het hele platform simuleren en tussentijds uitvoerig testen voordat zij officieel op deployment overgaan. Het is dus belangrijk dat je volgens de hoogwaardige standaarden aan programmeren voldoet en dus geen spaghetticode levert.

Als developer krijg je heel veel ruimte voor eigen initiatief en heb je dus de ruimte om nieuwe technieken en werkwijzen voor te leggen zolang het in het voordeel is van het team en de organisatie. De harde eis blijft wel dat zij op vanilla basis blijven doorprogrammeren.

Functie eisen
  • Minimaal 3 tot 5 jaar aan professionele werkervaring
  • Je bent niet framework afhankelijk en bent een expert op het gebied van Vanilla PHP/JavaScript.
  • Je bent zowel de Nederlandse als Engels taal machtig.
  • Bij voorkeur breng je ervaring in testing, serverbeheer en cloud development. Dit is geen harde vereiste, maar wel een grote pré!
  • Proactieve houding. Je denkt met het team mee en komt met goede ideeën om het product naar het volgende niveau te tillen.
  • Je hebt een work hard play hard-mentaliteit
Arbeidsvoorwaarden
  • Een salaris tot wel 100K! Je krijgt hier een aanbod op basis van wat jij kan en wat voor waarde jij levert.
  • Hybride werksetting met 2 tot 3 dagen in de week werk op kantoor. Heb jij de voorkeur om meer remote te werken, maar lever jij veel waarde, dan is dit bespreekbaar!
  • Lijkt het je leuk om vanuit Barcelona of Malta te werken? Dit is allemaal bespreekbaar!
  • Cursussen en studiebudgetten zijn ook bespreekbaar!
  • Mis jij iets in deze secundaire voorwaarden? Laat het ons weten!

Heb ik hiermee jouw interesse gewekt? Mooi! Ik kom graag met je in contact om je inhoudelijk meer te vertellen over het wervingsproces. Mocht je toch nog vragen hebben kan je mij altijd bellen op 0613819717 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in