+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Machinebouw Horst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.800 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij momenteel een ambitieuze projectengineer óf een projectleider met ervaring in machinebouw, op zoek naar een uitdagende functie in Horst? Bij Christiaens Group hebben we een geweldige mogelijkheid voor jou! Onze organisatie biedt niet alleen een competitieve salarisrange tussen €3500,00 en €4800,00, maar ook een werkomgeving met korte lijnen en weinig hiërarchie. Daarnaast geniet je van maar liefst 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een aantrekkelijke bonusregeling en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek, inclusief een solide pensioensregeling bij PMT.

Dit ga je doen!

We zoeken geen 'zware' projectmanager. Als Projectleider in de wereld van machinebouw, neem je de leiding over diverse (internationale) projecten vanaf het moment dat ze worden overgedragen vanuit onze dynamische verkoopafdeling, tot en met een tijdige en succesvolle oplevering bij onze gewaardeerde klanten. Je bent de spil in het web, waarbij je nauw samenwerkt met de afdelingshoofden van productie, inkoop, logistiek en engineering om de voortgang van de projecten intern te bewaken. Met jouw coördinatietalent weet je moeiteloos meerdere projecten tegelijkertijd aan te sturen. Bovendien sta je regelmatig in contact met onze klanten, waarbij je hun wensen en behoeften vertaalt naar concrete oplossingen.

Naast je rol als projectcoördinator draag je ook verantwoordelijkheid voor het financiële aspect van de projecten, waarbij je calculaties, budgetten en facturatie beheert. Je hebt tevens een belangrijke rol in het organiseren van de logistiek en het transport, evenals het zorgvuldig plannen van ons eigen team en eventuele flexibele krachten. Het afhandelen van klachten en garanties binnen de garantietermijn van het project behoort eveneens tot jouw takenpakket. Bovendien ben je actief betrokken bij afdelingsvergaderingen en zorg je voor een grondige evaluatie van de projecten na oplevering.

Hoewel deze uitdagende functie voornamelijk op kantoor wordt uitgeoefend, biedt deze ook enkele keren per jaar de mogelijkheid om naar het buitenland te reizen en op locatie bij klanten te werken. Bij Christiaens Group in Horst krijg je de kans om jouw expertise als ervaren projectleider in te zetten en te groeien binnen een innovatief bedrijf dat actief is in de machinebouw.

Het team bij Christiaens Group

Heb jij een passie voor machinebouw en wil je werken bij een toonaangevend technisch bedrijf? Dan is de vacature voor Projectleider Machinebouw bij Christiaens Group iets voor jou! Gevestigd in Horst, Limburg, in het hart van de internationale champignonindustrie, zijn wij een technisch en internationaal opererend bedrijf met grote ambities. Als een van de meest gerenommeerde maakindustrie-bedrijven in Nederland streven we ernaar om onze positie aan de top te behouden en verder te versterken.



Gevraagd

Als projectleider bij Christiaens Group in Horst, is het natuurlijk wel handig om de taken goed te kunnen uitvoeren! Dus vragen wij het volgende van jou, zodat je met plezier je werkt kunt doen:

-       Je hebt ervaring als project engineer, ervaren lead engineer of projectleider

-       Je beschikt over een technische HBO opleiding

-       Je bent klantgericht, tactisch en communicatief vaardig

-       Je hebt ervaring met de projectplanning

-       Je bent hands on. Communiceren, overleggen, even naar je collega's toe lopen. Dat is waar jij van houdt.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als projectleider bij Christiaens Group in Horst, vinden wij het belangrijk dat je goede voorwaarden geboden krijgt. We zorgen goed voor onze collega’s en daarom bieden wij jou het volgende:

-       Salarisrange tussen €3500,00 en €4800,00

-       25 vakantie en 13 ADV dagen

-       Vast contract

-       Een bonusregeling

-       Werken met korte lijnen en weinig hiërarchie

-       Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in