+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Opticien | Contactlensspecialist | Optometrist in de regio Horst Horst

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ritmeester Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij samenwerken met een groot, vakkundig, gemotiveerd en hecht team? Ben jij afgestudeerd als opticien, contactlensspecialist of optometrist? Weet jij de klant de juiste zorg en service te bieden en geef jij een goudeerlijk advies? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie

Deze zelfstandige optiekwinkel is een echt familiebedrijf en is al ruim 49 jaar een begrip in de regio Horst en omgeving. In de loop der jaren hebben zij een groot en vooral trouw klantenbestand opgebouwd. Door de jarenlange ervaring zijn zij vakbekwaam op het gebied van oogzorg en hoorzorg.

Zij streven naar 100% klanttevredenheid en perfectie én worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit of aan de aandacht voor de klant. Dit is ook terug te zien in de prachtige winkel waar jij komt te werken. Met ruim 500 m2 aan werkruimte, 4 refractieruimtes, een grote contactlenspraktijk en een grote optometriepraktijk, waar gewerkt wordt met de modernste apparatuur, is de winkel een echte beleving voor zowel de klant als voor het team.

Ter aanvulling op het team zijn zij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s in verschillende functies.


Functie

Als opticien ben jij in het bezit van een (bijna) afgerond mbo-optiek diploma en voer jij een oogmeting uit conform de kwaliteitseisen. Je adviseert de klant bij het uitzoeken van een nieuwe bril en bijbehorende glazen. Administratieve werkzaamheden als het invoeren en plaatsen van bestellingen, het afstellen en afleveren van brillen en reparaties uitvoeren, behoren ook tot jouw takenpakket. Jij neemt de tijd en aandacht voor de klant en ga jij voor de beste oplossing.

Als contactlensspecialist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van contactlenscontroles en lensaanpassingen, oogmetingen en optiekwerkzaamheden in de ruimste zin. Je werkt nauw samen met het team van optometristen, contactlensspecialisten, opticiens, stijladviseurs en audiciens om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke zorg krijgen. Je maakt iedere dag weer het verschil omdat je tijd en aandacht hebt voor de klant en je het beste advies wilt geven. 

Als optometrist voer je preventieve screenings en optometrische onderzoeken uit. Je helpt klanten hun zicht te verbeteren en hun ogen gezond te houden. Je geeft het juiste advies en verwijst hen door naar een huisarts of oogarts indien dat nodig is. Je bent behulpzaam, vriendelijk en zeer servicegericht zodat klanten graag terugkomen.

Persoonlijke ontwikkeling en innovatie binnen jouw vakgebied stellen wij zeer op prijs.


Jouw profiel
  • Je bent in het bezit van een optiek- , contactlensspecialist, of optometrist diploma;
  • Je werkt graag samen met een groot, professioneel, gezellig en betrokken team;
  • Je wilt geïnspireerd worden, jezelf ontwikkelen én lijkt het je leuk om een goede relatie op te bouwen met onze klanten;
  • Jij hebt behalve oog voor detail, een uitstekend gevoel voor mode en stijl?
  • Je bent parttime of fulltime beschikbaar.
Aanbod

Naast een uitdagende en gevarieerde functie binnen een groeiende organisatie, leuke collega’s, een professionele werkomgeving waar jij de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen, een prachtige winkel met mooie producten, bieden wij jou: Een goed salaris en zijn de overige arbeidsvoorwaarden goed geregeld als o.a. reiskostenvergoeding, pensioenregeling en regelingen voor eigen aankopen. Het aantal uren en de werkdagen zijn bespreekbaar.


Ben jij gek op je vak en enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en reageer! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in