+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Horst.
Laad meer vacatures

Werkstudent administratief medewerker | Planner Horst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,41 p/u

Vacature in het kort

Voor ons kantoor in Horst zoeken we planners die zorgen dat klantaanvragen en beschikbare voertuigen en chauffeurs goed samenkomen. Elke dag komen er veel aanvragen binnen, van klein tot heel groot, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes. Als planner kijk je naar welke voertuigen en chauffeurs er zijn en wat de klanten willen. Je werkt dus met veel verschillende mensen en zorgt dat alles soepel verloopt. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor het kantoor in Horst is onze opdrachtgever opzoek naar planners die ervoor zorgen dat aanvragen van klanten en de beschikbare voertuigen en chauffeurs aan elkaar gekoppeld worden. Dagelijks worden er door verschillende bedrijven maar ook particuliere klanten vervoersmiddelen aangevraagd. Dit kunnen kleine aanvragen zijn tot grote aanvragen van bijvoorbeeld bedrijven die met 500 personeelsleden naar de locatie van het bedrijfsuitje willen reizen. Om aan al deze aanvragen zo efficiënt mogelijk te voldoen, kijk je als planner naar de beschikbare voertuigen, chauffeurs en de wensen van de klanten.



Gevraagd

· Weet jij precies waar Venlo, Venray en Tilburg op de kaart te vinden zijn? Goede topografische kennis is voor deze baan écht heel handig.
· Jij kan goed het overzicht bewaren en raakt niet snel in de stress; zelf met ingewikkelde planningen en véél informatie tegelijk houdt jij jouw hoofd koel.
· Je beheerst de Nederlandse taal goed maar bent ook vaardig in het Engels
· Je bent assertief en niet bang om iets van of aan iemand te vragen.
· Je kunt werken in een wisselend weekendrooster met diensten tussen 06:00-22:00/23:00 op zaterdag en/of zondag. Zij passen zich graag aan; jij kan dus per weekend jouw beschikbaarheid doorgeven.
· Je kunt op kantoor werken. Werken vanuit huis is helaas niet mogelijk.



Aanbod

· Een goed salaris vanaf €13,41 per uur. Dit kan hoger liggen, dat is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
· Een flexibele (bij)baan, je kunt eventueel ook avonden werken!
· Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen deze organisatie als jij daar interesse in hebt!


Meer informatie

Dit bedrijf werkt met verschillende diensten tussen 06:00 en 22:15 uur. Hierbij wordt er natuurlijk altijd in overleg met jou gepland! Lukt het toch een keer niet, dan is deze opdrachtgever is erg flexibel. Andere werktijden zijn in overleg dus ook zeker mogelijk.

Interesse of vragen? Stuur een appje naar Nina Keupink; 06-22044498 , mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.f bel naar 088-5220036.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever in Horst is specialist in het regelen van vervoer voor mensen, voornamelijk in de zakelijke sector, zorg, het onderwijs en in de evenementensector. Ze maken hiervoor gebruik van personenbussen en touringcars in verschillende formaten. Om te zorgen dat alle voertuigen en chauffeurs zo efficiënt mogelijk worden ingezet, werken er naast chauffeurs, een aantal planners achter de schermen om de planning zo goed mogelijk in elkaar te zetten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in