+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Houten.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG parttime - Houten Houten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.466 - € 3.256 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Een eigen thuis, een leven lang, dat wil toch iedereen? Jij helpt de cliënten om zelfstandig te blijven wonen en zo veel mogelijk deel te nemen aan het dagelijkse leven. Help jij ons dit mede mogelijk te maken en wil jij bijdragen aan ontwikkeling en vernieuwing in de zorg? Kom dan werken als verzorgende IG bij Santé Partners in Houten en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten.

Verzorgende IG parttime - Houten
24 uur per week, uren in overleg

Jij als Verzorgende IG …
bent voor onze teams de onmisbare collega voor zowel de persoonlijke verzorging als technische zorg. Je komt dagelijks bij cliënten thuis en ondersteunt hen waar nodig, op professionele wijze. Onze cliëntengroep verandert en de complexiteit neemt toe. Denk aan dementerende ouderen, cliënten met psychische problematiek en/of terminale zorg. Jij weet als geen ander met deze diversiteit om te gaan. Daarnaast vind je het een uitdaging om de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten. Je verricht verzorgende en beperkt verpleegkundige taken uit. Ook voer je werkzaamheden uit die gericht zijn op revalidatie en reactivering. Je kan tijdig veranderingen signaleren, zelfstandig stappen ondernemen en wanneer nodig de juiste collega in schakelen. Je bent trots op je werk en beïnvloedt het positieve imago van onze organisatie.

Kirsten van Dijk, Wijkverpleegkundige in Houten: ‘’Ik werk inmiddels al bijna 10 jaar als wijkverpleegkundige in Houten. Het mooie aan de wijk vind ik dat je de mensen echt leert kennen wie ze zijn. Jij bent bij hun te gast als je zorg verleend en ziet het echte leven achter de voordeur. Dit vraagt soms ook om veel creativiteit maar dat is wat het werk iedere dag weer bijzonder maakt.’’

Jouw nieuwe werkplek
Het wijkteam in Houten is een heel open team met collega's van veel verschillende leeftijden. Er is een open communicatie en we durven elkaar aan te spreken wanneer dit nodig is. Ook de cliënten merken de warme en open sfeer in het team. Daarnaast is het leuk en leerzaam om met collega's van verschillende leeftijden te werken, iedereen geeft zijn eigen aanvulling! Tot slot worden er veel collega's opgeleid en zijn er veel doorgroeimogelijkheden en begeleiden wij elke periode weer nieuwe stagiaires naar een mooi diploma in de zorg.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.466,- en € 3.256,-  schaal FWG 35 (cao VVT)
  • Direct een vast contract na je proeftijd
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 8% vakantiegeld
  • Ruim zes weken vakantie
  • Reiskostenvergoeding conform cao
  • Pensioenregeling
  • We bieden je trainingen aan om op het juiste niveau te komen of jezelf verder te ontwikkeling binnen of buiten je vakgebied.

Jouw inbreng Voor deze vacature breng je mee: 
✓een mbo-diploma Verzorgende (Verzorgende C of niveau 3); 
✓flexibiliteit: je werkt wisselende diensten, ook in het weekend (even of oneven weekenden). 

Informatie en solliciteren
Ben jij de ontbrekende schakel voor ons team? Dan is een baan als verzorgende IG misschien wel passend voor jou. Solliciteer dan via de ‘direct solliciteren button’. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de gebiedsmanager, Esther de Jong (06-82425099). Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem gerust contact op met adviseur werving en selectie, Lea van Heun (06-33046687).

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in