+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huissen.

Allround Constructie-bankwerker/lasser Huissen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een spannende baan waar je als bankwerker en lasser aan de slag kunt? Dan is deze kans perfect voor jou. We hebben iemand nodig die goed is in het samenstellen en lassen van materialen. Je gaat ook controleren of alles goed gedaan is. Soms help je ook met het in elkaar zetten van dingen. Je werkt met verschillende soorten metaal en gebruikt veel verschillende machines. Dit werk is heel afwisselend en je leert veel over verschillende manieren van lassen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij onze nieuwe Allround Constructie-bankwerker/lasser?
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw vaardigheden als bankwerker en lasser kunt combineren? Dan is dit jouw kans! Bij ons zijn we op zoek naar een gedreven Allround Constructie-bankwerker/lasser om ons team te versterken.

Wat ga je doen?

Deze functie bestaat vooral uit het samenstellen en lassen van materialen, nabewerking van het product en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Indien nodig assisteer je bij montagewerkzaamheden. Als constructiebankwerker lasser werk je aan verschillende nieuwbouw- en reparatieprojecten. Aan de hand van technische tekeningen stel je complete installaties samen. Het is belangrijk is dat je als constructiebankwerker lasser kunt werken met staal, RVS en aluminium met verschillende materiaaldiktes.
Als constructiebankwerker lasser ben je voornamelijk bezig met machines zoals een plasma-/ autogeensnijmachine, zaag- en boormachines, wals, pers en knip- en kantbank. Daarnaast beschikken we over een modern en uitgebreid machinepark met o.a. vreesmachines, kotterbanken en draaibanken.
Tijdens je werkzaamheden zal je verschillende lastechnieken tegenkomen, zoals:
•  MIG/MAG
•  Elektrisch (BMBE)
•  TIG



Gevraagd

Functie-eisen

Een gemotiveerde constructiebankwerker met kennis, inzicht, inzet en een flexibele instelling, die de intentie heeft zich in ons bedrijf verder te willen ontwikkelen. Diploma’s zijn mooi, maar belangrijker vinden wij kennis, inzet en inzicht! Van de kandidaat de bereidheid om, indien nodig, zijn kennis te verbreden door het volgen van (avond)cursussen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een afwisselende baan, 
voldoende scholingsmogelijkheden en een prettige werkkring. Uitzicht op een vaste baan.



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Onze klant heeft een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar met passie service biedt aan de reparatie, verkoop en bouw van diverse scheepsaandrijvingen en gerelateerde apparatuur over de hele wereld. Onze specialiteiten omvatten onder andere roerpropellers, navigatorunits en besturingssystemen (elektrisch / hydraulisch). Als groeiend bedrijf met een toegewijd team van ongeveer 30 gespecialiseerde en enthousiaste professionals, streven we voortdurend naar ontwikkeling, vernieuwing en hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Momenteel is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn wij op zoek naar jou om ons te komen versterken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in