+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hulst.

Calculator Hulst

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij onderdeel zijn van een hecht team in het MKB dat echt samenwerkt aan het succes van de opdrachtgever? Wil je samen met je collega’s de klanten voorzien van goede offertes, heldere prijzen en de juiste adviezen? Dan zoeken wij jou ter versterking van de afdeling calculatie:

Wat bieden wij jou
  • Marktconform salaris obv opleiding + ervaring!
  • Écht onderdeel van het team!
  • Op vrijdag werken? Broodjes bestellen!
Wie ben jij

Wat vinden wij vooral belangrijk? Dat je echt onderdeel wordt van het team. Dat je ontzettend veel vragen stelt om zoveel mogelijk kennis te vergaren en dat je deze kennis ook documenteert voor jezelf. Dat je initiatief neemt en bereid bent om je collega’s te helpen waar mogelijk. Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau en goede kennis van word en excel. Bouwkundig inzicht is zeker erg handig voor deze functie.

Wat ga je doen

Jij zorgt voor een goede calculatie en technische uitwerking op basis van de klantwens. Je belt met de klant als iets niet duidelijk is of om de juiste gegevens boven tafel te krijgen. Kom je er technisch even niet uit? Dan krijg je een dozijn collega’s die alles afweten van ons product, zoals tekenaars, planners en werkvoorbereiders.

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever biedt graag een baan met toekomstperspectief! Het bedrijf is een groeiend bedrijf dat midden in een professionaliseringsslag zit, waar jij actief aan deel kunt nemen en bijdragen. We geven je de mogelijkheid om mee te denken over de innovatie van ons product en vernieuwingen.

Natuurlijk biedt de opdrachtgever een gedegen interne opleiding om alle ins en outs van het product eigen te maken. Een fijne werkplek binnen een informele, platte organisatie.

Sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in