+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Huisarts Hurdegaryp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Huisartswerkt.nl

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 18 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij werken in een innovatief en dynamisch team in moderne huisartsenpraktijk? Bezit je een goede dosis humor, hou je van gezelligheid en samenwerken? Kun je je vinden in een persoonlijke en empathische benadering van patiënten, maar past de schoen van supervisor jou ook goed? Meldt je dan voor een gesprek met ons!

Je maakt deel uit van een team dat bestaat uit 4 huisartsen, 1 physician assistant, 2 physician assistants in opleiding, 1 praktijkmanager, 3 POH-S, 2 POH-GGZ, 6 doktersassistentes en onze gastvrouw/conciërge. Regelmatig wordt dit team nog aangevuld door een stagiaire POH-S en doktersassistent. We werken in een nieuw, ruim opgezet praktijkpand met veel faciliteiten. We hebben een middelgrote huisartsenpraktijk in een prachtig gebied met groen en water. De patiëntenpopulatie is er gelijkmatig verdeeld qua leeftijdsgroepen, opleidingsniveau en sociaal economische klasse.

Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een collega-huisarts die breed inzetbaar is. Over de werkdag heen zijn er verschillende taken te vervullen zoals het draaien van spreekuur, beantwoording van e-consulten, beantwoording van vragen via de assistente, POHS, POHGGZ en supervisie verlenen aan de PA. Daarnaast worden er visites afgelegd.

Aanbod

We vinden het als team leuk gezamenlijk te werken aan verbetering en innovatie. We hebben regelmatig projecten met betrekking op LEAN werken en (interne) bij- en nascholing. We houden van een lekker bakje koffie of thee met wat lekkers erbij. Hoewel ieder zijn taak heeft, proberen we elkaar de dag wat door te helpen. Voor lastige zaken heb je altijd ruggensteun van een van je collega’s!

We zijn blij met alle ondersteuning die we kunnen vinden, maar zoeken vooral een enthousiaste collega die samen met ons de continuïteit kan waarborgen. Het aantal werkdagen is bespreekbaar alsook de contractvorm (Hidha of waarnemer) en startdatum.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in