+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJmuiden.
Laad meer vacatures

Hbo (afstudeer) stage Elektrotechniek / Electrical Engineering IJmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tata Steel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij enthousiast over Elektrotechniek en op zoek naar een leuke stage of afstudeerstage? Tata Steel heeft allerlei interessante uitdagingen, waarbij we bezig zijn met automatisering en verbeterprojecten voor onderhoud, energie en milieu. Ga jij samen met ons deze technische puzzels oplossen en jouw kennis van elektrotechniek in de praktijk brengen?

Wat ga je doen?

Bij Tata Steel zijn we altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Jij kunt ons daarmee helpen, op bijvoorbeeld het gebied van milieu, besturingstechniek en het meten en regelen van processen. We hebben verschillende (afstudeer) opdrachten waar je aan kunt werken!

Wil je ontdekken hoeveel besturingssystemen we gebruiken en hoe deze samenwerken? Of ben je nieuwsgierig naar hoe we dit inzichtelijk maken voor de productie? Misschien wil je meer te weten komen over de besturing en veiligheid van grote kranen die staalrollen van wel 30 tot 40 ton verplaatsen in onze opslaghallen? Bij Tata Steel is er van alles te ontdekken!

Ons bedrijventerrein is net een grote technische speeltuin. Je krijgt de kans om te ervaren hoe het is om voor één van de grootste industriële werkgevers in Nederland te werken en veel te leren. Samen met jou kijken we welke (afstudeer) stageopdracht het beste bij jouw wensen en de eisen van jouw opleiding past. Dus, ben jij klaar voor deze uitdaging? Kom dan bij ons stage lopen/afstuderen!

Herken jij jezelf hierin?
  • Je studeert hbo Elektrotechniek en bent op zoek naar een stage of afstudeerstage van minimaal 3 maanden;
  • Je houdt van uitdagingen en gaat graag aan de slag met complexe technische vraagstukken.
  • Je kunt zelfstandig projecten oppakken en aanpakken.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
Wat bieden wij jou?
  • Een stagevergoeding van €350,- per maand. Bij een afstudeerstage ontvang je een vergoeding van €450,- per maand.
  • Een uitdagende leerzame (afstudeer) stage met goede begeleiding;
  • Samen met jou wordt vooraf een duidelijke opdracht opgesteld, zodat deze aan de eisen van jouw hogeschool voldoet;
  • Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen een grote organisatie en Nederlands enige maakindustrie;
  • Je krijgt de kans om mee te werken aan concrete verbeterdoelen binnen een resultaat gerichte organisatie.
  • Bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Library Services;
  • Kun je je aanmelden voor 'Interns for Steel'. Dit is een groep opgericht voor stagiairs door stagiairs. Zij organiseren regelmatig rondleidingen, workshops, borrels & lunches.
Wat is jouw werkomgeving?

De komende jaren zoekt Tata Steel stagiair(e)s en afstudeerders die grenzen willen verleggen. We willen ons onderscheiden in de staalmarkt en onze klanten nog succesvoller maken in de markt. Het doel is om op alle gebieden uit te blinken en de beste te zijn in wat we doen, altijd met aandacht voor veiligheid. We willen vernieuwen, automatiseren en gebruik maken van moderne technologieën. Klinkt dit als een uitdaging die bij jou past? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onze ambitie
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst?

Solliciteren of meer weten?

Lijkt het je leuk om bij Tata Steel stage te lopen of af te studeren? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Vul het formulier in en upload je cv. Vergeet niet aan te geven wanneer je op zoek bent naar een (afstudeer) stage en waar je interesses liggen. Als je nog vragen hebt of meer informatie wil, kun je contact opnemen met onze Campus Recruiter: Jessie Koopman. Bel op app 5958 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bij Tata Steel zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie. Daarom streven wij constant naar een goede afspiegeling tussen de arbeidsmarkt en onze medewerkers. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in