+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJmuiden.

Associate Researcher IJmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tata Steel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 - € 6.200 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Met jouw kennis en kunde leveren wij producten van een nog hoger niveau!
Wat ga je doen?

Als Associate Researcher voer jij onderzoeken uit met als doel nieuwe technieken te implementeren voor nog betere onderzoeksresultaten. Dit doe jij bij de afdeling die de taak heeft diverse grond-, hulp- en bedrijfsstoffen te analyseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van röntgenfluorescentieanalyse (XRF) en analysatoren. Jij stelt kalibratielijnen voor de XRF op, beoordeelt deze en valideert methoden om de performance vast te stellen. Verder verbeter je bestaande applicaties om deze robuuster, sneller, veiliger en/of goedkoper te maken. Daarnaast sta je in contact met de verschillende fabrieken waarvoor analyses worden uitgevoerd. 
 

De opgedane kennis leg je vast in documenten zoals werkvoorschriften, korte rapportages, maar ook hervalidatie- en/of onderzoeksrapporten. Ook ondersteun je bij de beoordeling van analyseresultaten en de vrijgave daarvan in het Laboratorium Informatie Management Systeem.

Herken jij jezelf hierin?

Deze functie kent een hoog specialistisch karakter met een grote investering vanuit het bedrijf voor het ontwikkelen van de benodigde kennis. Daarom vragen we wel wat van je: 

  • Jij hebt een hbo-opleiding en beschik jij over laboratorium en analytische kennis. 
  • Je communiceert daadkrachtig om vragen van de klanten goed te begrijpen. 
  • Jij vindt het leuk collega’s te instrueren of te ondersteunen en de opgedane kennis vast te leggen. 
  • Jij bent leergierig en neemt de kans interne en externe cursussen te volgen op HBO- en HBO+-niveau. 
  • Jij bent in staat zelfstandig onderzoek te doen.
Wat bieden wij jou?
  • Je krijgt een maandsalaris dat afhankelijk is van opleiding en ervaring tussen de €3700,- en €6200,- bruto ligt. 
  • Je krijgt volop ontwikkel mogelijkheden binnen Tata Steel door middel van interne, externe cursus’ en doorgroeimogelijkheden. 
  • Je hebt naast een vaste eindejaarsuitkering van 2% en een 8% vakantietoeslag ook recht op een variabele winstdeling. 
  • Je hebt minimaal 26 vakantiedagen en 11,5 ADV-dagen. 
  • Je kunt gebruik maken van flexibele werktijden. 
  • Je ontvangt een uitstekende pensioenvoorziening.
Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team: 

Het team bestaat uit een kantoordienst en een 5-ploegendienst. Jij werkt in de kantoordienst samen met 4 analisten en nog 2 specialisten. In de praktijk heb je ook nauw contact met de collega’s van de 5-ploegendienst voor het afstemmen van gebruik van apparatuur. 

Jouw afdeling: 

De Analytische Afdeling is een Centre of Excellence waar werkzaamheden worden uitgevoerd met de modernste apparatuur. Op basis van de resultaten van de analyses worden de productieprocessen gecontroleerd en bijgestuurd, worden grond-, bedrijfs- en recyclestoffen beoordeeld op kwaliteit, en worden afvalwaters beoordeeld op lozingsparameters. De Analytische afdeling is sinds 1995 door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd als testlaboratorium volgens ISO 17025. 
 

De afdeling voert bemonsteringen, preparaties, chemische en fysische analyses uit op een breed scala aan materialen en producten bij Tata Steel in IJmuiden vanaf de aangevoerde grondstoffen tot en met de eindproducten. Deze diensten worden geleverd bij steeds zwaardere eisen op het gebied van levertijd, nauwkeurigheid, aantal te analyseren componenten en kosten en dit alles binnen een veilige werkomgeving. 

Onze ambitie:
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst?

Solliciteren of meer weten?

Ben jij de Researcher die wij zoeken? Solliciteer direct online! Wil je nog extra informatie of een keer sparren met Leendert Kohlenberg, Groepschef Procescontrole, dan kan dat natuurlijk geregeld worden. Neem dan telefonisch of via WhatsApp contact op met onze Recruiter David Jonker; 06-10966326.
 

Bij Tata Steel zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie. Daarom streven wij constant naar een goede afspiegeling tussen de arbeidsmarkt en onze medewerkers.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in