+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJmuiden.

Technisch Specificatiebeheerder IJmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tata Steel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Winstdeling

Vacature in het kort

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van verschillende soorten materialen op een groot bedrijfsterrein. Je werkt veel zelfstandig en hebt een belangrijke rol tussen leveranciers en verschillende afdelingen. Je zorgt dat alles goed loopt vanaf het bestellen tot het ontvangen van de goederen. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen in een team van collega's die samenwerken aan uitdagende projecten. Je werkt in een afdeling die waarde hecht aan samenwerking en gezelligheid. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zorg jij voor een optimaal verloop van onderhoud op het terrein?
Wat ga je doen?

Als Technisch Specificatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de MRO artikelen op de site IJmuiden. Je werkt zelfstandig en fungeert als schakel tussen leveranciers, inkoop, magazijn en fabrieken. De artikelen zijn divers en variëren van E-instrumentatie, pompen en gereedschappen tot elektromotoren en afdichtingen. Ongeveer 90% van je tijd breng je door op kantoor, terwijl je ongeveer 10% in het magazijn doorbrengt om inkomende goederen te controleren.

Je belangrijkste taken zijn:

  • Het invoeren en classificeren van artikelen, en het bijwerken van gegevens in SAP Material Management.
  • Het specificeren van product kenmerken en ondersteunen van inkoopprocessen.
  • Het bijwerken van artikelstamgegevens in SAP.
  • Het ondersteunen van afdelingen met technisch advies. 

Deze functie biedt een gevarieerd takenpakket bij het grootste aaneengesloten bedrijfsterrein van Nederland, met de grootste installaties, werkplaats en 100 kilometer eigen spoorweg waar jaarlijks 25 miljoen ton aan goederen wordt vervoerd. Je krijgt de vrijheid om binnen de kaders van de afdeling jezelf te ontwikkelen.

Op de site IJmuiden staan de komende dagen grote uitdagingen te wachten op het gebied van renovatie en duurzame staalproductie. Hierbij zullen veel nieuwe producten nodig zijn. Jouw taak is ervoor te zorgen dat het proces vanaf het moment van bestellen tot aan de ontvangst van de goederen soepel verloopt.

Herken jij jezelf hierin?
  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op mbo-4 niveau, bij voorkeur in de richting elektrotechniek.
  • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke positie of in een rol als werkvoorbereider. 
  • Je hebt geode communicatie vaardigheden, zowel in woord als geschrift.
  • Heb jij een proactieve houding. Niet allen in het oppakken van werkzaamheden, maar ook in de communicatie naar andere afdelingen.
Wat bieden wij jou?
  • Je ontvangt een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring en tussen de € 3.000,00 en € 5.000,- bruto per maand bedraagt.  
  • Standaard 37,5 vrije dagen per jaar: 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen, 
  • 10% vaste toeslagen per jaar: een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag, daarnaast een winstdelingsregeling. 
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding
Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team
Op de site IJmuiden is de afdeling Voorraad en Materiaal Beheer binnen het Bedrijfsbureau van de HTD verantwoordelijk voor het voorraad- en technisch beheer van de (algemene) verbruik- en reservedelen.  Deze artikelen kunnen door één of meerdere fabrieken gebruikt worden. Ook geeft het bedrijfsbureau logistieke adviezen aan de fabrieken. Als Technisch Specificatiebeheerder ben je gekoppeld aan voorraadbeheerder. Het team waar je in komt te werken bestaat uit 14 directe collega’s en 7 voorraadbeheerder. Op de afdeling heerst een open sfeer, zowel onder directe collega’s als met het management. Naast het werk is gezelligheid op de afdeling belangrijk. 

Jouw afdeling
HTD Maintenance Services, waar in totaal 800 mensen werken, bestaat uit meerdere afdelingen met elk hun eigen specialisme op het gebied van onderhoud en techniek. Binnen Tata Steel in IJmuiden is de HTD dé uitvoeringsorganisatie voor het planmatig onderhoud en oplossen van storingen. Bijzonder aan het werken in deze afdeling is dat jouw collega’s in de verschillende fabrieken naast collega ook je klanten zijn. Een echte HTD’er is het best te omschrijven als oplossingsgerichte technisch vakspecialist.

Onze ambitie
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst.

Solliciteren of meer weten?

Wil jij aan de slag als Technisch Specificatiebeheerder? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt of eerst meer informatie wilt hebben, neem dan telefonisch of via whatsapp contact op met Maxime Pols, Corporate Recruiter via 06-31133326.

Bij Tata Steel zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie. Daarom streven wij constant naar een goede afspiegeling tussen de arbeidsmarkt en onze medewerkers.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in