+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJmuiden.

Smelter 5-ploegendienst Hoogovens IJmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tata Steel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.769 - € 3.821 p/m
  • Ploegentoeslag, Winstdeling

Vacature in het kort

Kom werken als Smelter bij een van de grootste en meest geavanceerde fabrieken ter wereld. Je gaat aan de slag met het aantappen van vloeibaar ruwijzer, een belangrijk en indrukwekkend proces. Je werkt in een hecht team waar samenwerking en goede communicatie centraal staan. Naast een goed salaris en ploegentoeslag, bieden we ook extra voordelen zoals een variabele winstuitkering en een tegemoetkoming in ziektekosten. Als je in Noord-Holland woont, reis je gratis met de bus. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Een uitdagende en unieke ervaring waarbij je je technische vaardigheden verder ontwikkelt en meewerkt aan een betere toekomst. Waar wacht je nog op?
Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Smelter bij Tata Steel. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkplek is bij de aftappunten van de hoogoven. Het is jouw taak om te zorgen dat het vloeistofniveau in de oven op peil blijft. Je moet continu alert zijn om te weten wanneer en hoe je actie moet ondernemen. Je tapt het vloeibare ruwijzer af door de oven open te boren. Gemiddeld gebeurt dat viermaal per wacht en dat blijft een ongelooflijk schouwspel. Ook het weer dichtmaken en verschillende taken die horen bij het (letterlijk) in goede banen leiden van het vloeibare ijzer en slak horen bij het takenpakket.

Je werkt in een 5-ploegendienst rooster in en om het ovenhuis van Hoogovens 6 en 7.

Herken jij jezelf hierin?

* Je blijft rustig en kalm, zelfs als het druk is en er veel gebeurt

* Je houdt van aanpakken

* Je werkt graag samen met je collega's en communiceert helder en duidelijk

* Je kunt snel en adequaat reageren op problemen en storingen

* Minimaal 18 jaar en in bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij jou?
  • Je verdient tussen de €2769,00 en € 3821,00 bruto in de maand (hoeveel je verdient ligt aan je werkervaring)
  • Bovenop je salaris krijg je een ploegentoeslag van 29%.
  • 26 vakantiedagen.
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een variabele winstuitkering, pensioenvoorziening, tegemoetkoming ziektekosten en onkostenvergoeding.
  • Woon je in Noord-Holland dan kan je gratis met de bus van en naar Tata Steel.
Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:

Het smelterteam werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt in de fabriek. De sfeer binnen het team is goed en er is sprake van een hechte samenwerking tussen de verschillende ploegen. De teamleden zijn sterk afhankelijk van elkaar en weten elkaar op een goede manier te ondersteunen. Dit zorgt voor een sterke teamgeest en een gevoel van saamhorigheid binnen het team. Of je nu net begint als Smelter of al jaren ervaring hebt, je voelt je snel opgenomen binnen het team en iedereen staat voor elkaar klaar. Samenwerking en goede communicatie zijn dan ook essentieel voor het smelterteam om het productieproces soepel te laten verlopen.

Jouw fabriek:

Hoogovens is de fabriek waar vloeibaar ruwijzer wordt geproduceerd. Het is een van de grootste en meest geavanceerde fabriek ter wereld, gevestigd in IJmuiden. Hier worden twee hoogovens gebruikt om ijzererts en kooks te smelten bij temperaturen van meer dan 1600 graden Celsius. Het aftappen van het vloeibaar ruwijzer is een belangrijk onderdeel van het productieproces en vereist de nodige aandacht en vakmanschap. Hoogovens blijft zich continu ontwikkelen en innoveren om de productie van hoogwaardig staal op een duurzame en efficiënte manier te kunnen blijven garanderen.

Solliciteren of meer weten?

Bij Tata Steel zijn wij ervan overtuigd dat diversiteit een grote bijdrage levert aan onze organisatie. Daarom streven wij constant naar een goede afspiegeling tussen de arbeidsmarkt en onze medewerkers.

Kom jij werken als procesoperator? Solliciteer dan direct! Heb je vragen bel of app dan naar Inge Ferket Recruiter 0651218387

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in