+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJsselmuiden.
Laad meer vacatures

Assistent voorman IJsselmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben je ambitieus en klaar om jouw leiderschapsvaardigheden te laten zien? Jij wordt de rechterhand van de voorman en je coördineert alle werkzaamheden in de verzinkerij. Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere: - Ondersteunen van de voorman bij de dagelijkse taken en deze overnemen wanneer de voorman niet aanwezig is - Toezicht houden op het productieproces en de kwaliteitscontrole - Zorgen voor naleving van de veiligheidsvoorschriften en procedures - Coördineren van de werkzaamheden van het team - Ervoor zorgen dat alle afspraken worden nagekomen - Zorgen voor een beheerst productieproces op basis van levertijden, werkinstructies en normen Enthousiast geworden of wil je meer weten? Reageer dan snel!

Wij bieden:

- Een functie in de 2-ploegendienst - Een uitdagende functie waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling - Een goed salaris - Kans op een contract voor onbepaalde tijd - Je komt te werken in een leuk en collegiaal team Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Wij vragen:

- MBO werk- en denkniveau, een opleiding in metaal of bouw is een pré - Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift - Je hebt ervaring in een soortgelijke functie - Kennis van of de wil om kennis op te doen van het productieproces, machines, productie- en veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitssysteem is een pré - Je bent stressbestendig, flexibel, open en besluitvaardig

Waar ga je werken:

Onze klant is Nederlands marktleider in het thermisch verzinken en poedercoaten van stalen producten. In de vestigingen in Heerhugowaard, Wolvega, Kampen en Dieren werken circa 300 medewerkers. Het bedrijf investeert continu in vernieuwing van het productieproces, zorg voor het milieu en ontwikkeling van de medewerkers. Ze zijn ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd, voldoen aan de Metaalunie MVO criteria en hebben veiligheid permanent op de agenda staan. Tot hun klanten behoren onder andere constructie- en bouwbedrijven, trappenbouwers, stallenbouwers, fabrikanten van hekwerken, straatmeubilair en roosters.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in