+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Signmaker IJsselmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkis / verder met werk

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als Signmaker ben je van begin tot eind betrokken bij het maken van reclame-uitingen. Je krijgt de kans om met verschillende materialen en technieken te werken, zoals het aanbrengen van folies en het plaatsen van buitenreclame. Jouw werk zorgt voor een mooie presentatie van voertuigen en gebouwen. Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het beschermen en mooier maken van objecten. Ze bieden ook veel mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren en gedreven Signmaker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

In deze rol draag je de verantwoordelijkheid voor het gehele proces, vanaf het moment dat de werkorder binnenkomt tot aan de oplevering van het eindproduct. Je leest zorgvuldig de werkorders door en begrijpt precies wat er van je wordt verwacht. Vervolgens ga je aan de slag met het voorbereidende werk, waarbij je ervoor zorgt dat het object klaar is voor verdere verwerking.

Met jouw vaktechnische kennis voer je diverse handelingen uit, zoals plotten, pellen, appliceren en het aanbrengen van folie. Daarnaast ben je bedreven in het maken of ontleden van snijschema's en ontwerpen. Het aanbrengen, wrappen, afwerken en föhnen van folies behoren ook tot jouw takenpakket. Naast het bewerken van objecten, houd je je ook bezig met het plaatsen van buitenreclame, zoals vlaggenmasten, zuilen, borden en het bevestigen van freesletters en bewegwijzering. Hierbij zet je ook striping uit voor spuitstriping en voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit om de kwaliteit te waarborgen.

Jouw verantwoordelijkheid reikt verder dan alleen de uitvoering van de werkzaamheden. Je bent ook verantwoordelijk voor de efficiëntie en voortgang van het werk, waarbij je indien nodig overlegt met de werkplaatschef reclame. Daarnaast draag je zorg voor een schone werkplek en een positief werkklimaat.

Het bedrijf waar je gaat werken biedt een totaaloplossing op het gebied van bescherming en industriële objecten. Het bedrijf is dé specialist in spuiten, stralen, bestickeren en schooperen van objecten en voertuigen in alle denkbare soorten en maten. Naast bescherming zorgt het bedrijf ook voor een optimale presentatie van voertuigen. Hiervoor beschikken zij over een vakkundige reclameafdeling, die aan de hand van specifieke vereisten een creatieve en unieke oplossing biedt op het gebied van design. Het bedrijf biedt alle soorten reclame. Van spandoek tot vrachtauto en van gevelreclame tot huisstijl.

Ben jij de Signmaker die wij zoeken? Reageer dan snel door op de groene knop te drukken! Heb je vragen? Neem dan contact op met Samantha via dit nummer: 038-3338328


Wij bieden
  • Competitief salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Vanaf 1 gewerkte dag via Werkis pensioensopbouw;
  • Bij een fulltime dienstverband ontvang je 25 vakantiedagen. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantietoeslag;
  • Veel mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling via Werkis;
  • Wekelijks of per 4 weken salaris.
Wij vragen
  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over rijbewijs B;
  • Ervaring is een pré, maar er zijn ook mogelijkheden om het te leren;
  • Je bent kwaliteitsgericht, flexibel en oplossingsgericht.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in