+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJsselmuiden.
Laad meer vacatures

Orderpicker IJsselmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Kom werken bij Uitgekookt als orderpicker en maak deel uit van een familiebedrijf dat Nederland gezond en vers eten bezorgt. Je gaat aan de slag in een actieve rol waarbij je veel in beweging bent. Als orderpicker ben je belangrijk voor het zorgvuldig verzamelen van klantbestellingen. Je werkt in een team en krijgt de kans om in een gezellige sfeer te werken. Plus, als je 's avonds werkt, zorgt Uitgekookt voor je diner. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat een heerlijk gevoel. Na een lange werkdag kom je thuis en binnen vier minuten zet jij een gezonde, lekkere én makkelijke maaltijd op tafel. Dankzij Uitgekookt. En o ja, nadenken over wat je gaat eten is er niet meer bij, want dat heeft Uitgekookt al voor je gedaan.

Maak onderdeel uit van dit prachtige familiebedrijf in de functie van orderpicker. Een actieve rol, waarin je veel in beweging bent (lees: op een dag zet je maar liefst 25.000 stappen!). Laat samen met Uitgekookt, Nederland gezond, makkelijk en vers eten in de functie van orderpicker. Of je nu op zoek bent naar parttime of fulltime werk, tijdelijk of voor langere tijd? Uitgekookt biedt verschillende mogelijkheden. Je gaat aan de slag in IJsselmuiden.

wat bieden wij jou
  • omgeving Spoorlanden in IJsselmuiden
  • werk je 's avonds? Uitgekookt zorgt voor je diner
  • afhankelijk van je werktijden 25% en 50% toeslag
  • laat Nederland gezond, makkelijk en vers eten
  • parttime of fulltime tussen 6.00 uur en 00.00 uur
wie ben jij

Als orderpicker bij Uitgekookt speel jij een cruciale rol in het zorgvuldig verzorgen van klantbestellingen. Jouw precisie en nauwkeurigheid zijn van groot belang. Op de afdeling orderpick zijn de maaltijden al verpakt door je collega’s in de verpakkingskeuken. Jij gaat vervolgens aan de slag met het verzamelen van de bestellingen van klanten, en dat betekent dat je veel in beweging bent. Je houdt ervan om niet de hele tijd op dezelfde plek te staan. Sterker nog, 25.000 stappen op een dag zijn voor jou geen enkel probleem.

De temperatuur op de afdeling orderpick schommelt tussen de 10 en 13 graden Celsius. Werken in een koude omgeving vormt voor jou geen enkel bezwaar. Gelukkig word je voorzien van warme kleding, zodat je comfortabel je werk kunt doen.

  • je spreekt en begrijpt Nederlands
  • je bent in staat om fysieke arbeid te verrichten
  • ervaring is niet vereist, maar wel mooi meegenomen
  • je bent flexibel inzetbaar.
wat ga je doen

Als vakantiemedewerker orderpick ga je enthousiast aan de slag in een ochtend- of middag/avondshift. Hierdoor heb je ruim de tijd om te ontspannen op het terras, te sporten of lekker uit te slapen. Jouw taak is om onze klanten blij te maken door hun bestelling tot in de puntjes te verzorgen. Onze orderpick-afdeling is vrijwel volledig geautomatiseerd en gerobotiseerd. Jij zorgt ervoor dat alle processen soepel verlopen. Kwetsbare producten en gepersonaliseerde items voeg je handmatig toe. Je bent actief en fysiek bezig en behoudt goed overzicht. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het hele orderpick-proces als een geoliede machine verloopt. En dit alles doe je in een gezellig team, onder het genot van een lekker muziekje. Kortom, een ideale vakantiebaan!

waar ga je werken

Uitgekookt is een familiebedrijf, opgericht in 1830. Toen nog als groentewinkel en nu de grootste aanbieder van verse maaltijden aan huis in Nederland. Inmiddels heeft Uitgekookt 300 medewerkers en is de aanbouw waar nog eens plek is voor 100 medewerkers in volle gang. Uitgekookt is een organisatie waar je ontzettend wordt gewaardeerd. Je voelt een warm welkom en de eigenaresse kent iedereen bij naam. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jou en je collega's zoals een voetbaltoernooi, ladies night of een gezellige borrel.

  • in de rol van orderpicker kun je werken vanaf 16 jaar
  • teamleiders werken bij Uitgekookt gewoon met jou mee
  • je begint als orderpicker, heb jij ambitie om op andere plekken te werken bij Uitgekookt dan hebben we zeker mogelijkheden.
  • werk je in de avond? Dan verzorgt Uitgekookt een avondmaaltijd voor je.
sollicitatie

Enthousiast geworden? Solliciteer via onderstaande button en wij nemen binnen een werkdag telefonisch contact met jou op. Is er een klik? dan nodigen we je uit voor een intakegesprek.

Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Randstad Kampen op 038 337 1919 of mail ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in