+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJsselstein.
Laad meer vacatures

Schoonmaakmedewerker Ijsselstein, fulltime IJsselstein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

QPS Works

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,09 p/u

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om te werken in de voedselindustrie, waar je een belangrijke rol speelt door de werkplek schoon te houden. Dit doe je in de meest moderne slachterij van Europa. Je werkt van maandag tot vrijdag overdag en krijgt een goed salaris. Ook is er de mogelijkheid om op zondag extra te werken voor meer inkomen. Als je goed presteert, zijn er kansen op een vast contract en kun je je verder ontwikkelen. Dit is een kans om in een groot bedrijf te werken en jezelf te laten zien. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Hamlapjes, worst of bacon... denk jij weleens na over de weg die vlees heeft afgelegd van de boer naar de fabriek tot aan jouw bord?
Sta jij weleens stil bij de voedselveiligheid? De meeste mensen niet en dat hoeft ook niet. Zij kunnen er namelijk op vertrouwen dat dit vlees is verwerkt in een nette en schone fabriek, mede dankzij jou. Want hoewel jij onzichtbaar bent voor de meeste mensen die dit vlees gaan eten, heb jij wel een belangrijke rol in dit proces als jij als schoonmaakmedewerker aan het werk gaat bij dit vleesverwerkingsbedrijf in Ijsselstein.

Wil jij snel en fulltime aan het werk binnen een groot bedrijf, waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, om door te groeien en waarbij je ook nog kans maakt op vast dienstverband? Wil jij de mogelijkheid krijgen om extra geld te gaan verdienen door op zondag extra te gaan werken? Dan is dit je kans!

Werkzaamheden

Als jij voor deze opdrachtgever aan het werk gaat, dan werk je niet bij zomaar een bedrijf maar bij de meest moderne slachterij van heel Europa. Hier werken totaal zo'n 800 mensen in de productie. Als schoonmaakmedewerker heb jij een belangrijke taak. Als jouw werkdag erop zit, dan zijn de machines, vloeren, wanden en transportbanden in de fabriek weer helemaal schoon en klaar voor gebruik.

Je neemt jouw taak serieus, want jij weet wat de risico’s en de gevaren zijn binnen de voedingsmiddelenindustrie. Je werkt volgens de 5-staps reiniging en je werkt ook met de schrobmachine. Als alle machines zijn schoongemaakt, schoongespoten en gedesinfecteerd, dan zit jouw taak erop en stap je met een tevreden gevoel weer in de auto of op de fiets.

Werkdagen en tijden

Je werkt maandag t/m vrijdag van 08.45 - 17.30 uur.

Wat heeft QPS Works jou te bieden?

  • Een baan met afwisseling en verantwoordelijkheid bij een modern bedrijf met toekomstmogelijkheden.
  • Een startsalaris vanaf 14.09 euro bruto per uur.
  • Het salaris wordt elke week of per 4 weken naar je overgemaakt, aan jou de keuze.
  • Maak jij jezelf onmisbaar voor dit bedrijf? Dan liggen hier prachtige kansen voor je. Zo maak je bijvoorbeeld kans op een vast contract. Ook krijg je alle ruimte om verder te leren en jezelf te ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

Wat breng jij mee?

  • Jij hebt ervaring met schoonmaakwerk of je bent bereid om alles over het schoonmaakvak te leren.
  • Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je neemt je werk serieus.
  • Jij beheerst de Nederlandse of de Engelse taal goed.
  • Jij bent fulltime beschikbaar en flexibel: is jouw hulp nodig bij andere werkzaamheden? Dat is voor jou geen probleem.

Daarnaast :

  • Woon je in de regio Ijsselstein (max 25 km).
  • Heb je eigen vervoer, zoals een brommer, fiets of auto en je kunt zelf op de werklocatie (Kamerlingh Onneslaan in Ijsselstein) komen.
  • Beheers je de Nederlandse of Engelse taal goed in woord en geschrift.
  • Is werken in een koele ruimte voor jou geen probleem. Ook heb je geen probleem met lichamelijk zwaarder werk (bukken, tillen en sjouwen komt regelmatig voor binnen deze functie).
  • Ben je bereid om je VCA certificaat te gaan behalen via QPS Works.

Enthousiast geworden?
Top! Dan willen wij graag kennis met je maken.
Natuurlijk mag je ons ook bellen of mailen, als je nog vragen hebt of meer wilt weten over het werk of over het bedrijf. We helpen je graag.


Over QPS Works

De perfecte match. Dat is waar wij voor gaan!
Werk is belangrijk in je leven. Werk zorgt natuurlijk voor salaris, maar speelt daarnaast ook een grote rol in je persoonlijke groei en levert sociale contacten op. Bij QPS Works snappen wij dat als geen ander. Wij werken samen met de beste werkgevers in diverse branches en veel van onze vacatures hebben uitzicht op een vast contract.

Wat zijn jouw drijfveren? Wil je verder leren? Wil je opleidingen en trainingen volgen om verder te komen?
Wij denken met je mee en investeren graag in jouw talent.

Volg QPS Works ook op Social Media, om snel en gemakkelijk op de hoogte te blijven van tips op het gebied van werk en solliciteren en onze nieuwste vacatures.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in