+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJsselstein.

Wassorteerder met avondvergoeding! IJsselstein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,69 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als was-sorteerder ga je aan de slag met het innemen, controleren, sorteren en wassen van vuile was. Je werkt in een wasserij waar een fijne, energieke sfeer hangt. Jouw werk zorgt ervoor dat bedrijfskleding en linnengoed er weer als nieuw uitzien. Je krijgt de kans om je talent voor orde en netheid te laten zien. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Vlekkenvrees? Niet bij jou! Als wasserijmedewerker zet je jouw handen uit de mouwen en jouw vlekkenbestrijdingstechnieken in actie om bedrijfskleding en linnengoed te laten stralen van netheid. Bij onze wasserij in IJsselstein, waar een positieve, energieke sfeer heerst, krijg je de kans om jouw talent voor ordelijkheid in volle vaart te benutten. Dus, wil je bij ons komen knallen? Meld je dan nu aan voor deze functie als was-sorteerder; Bij ons houd jij je bezig met het innemen, controleren, sorteren en wassen van vuile was. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat alle kleding schoon en ready-to-go doorgegeven wordt aan de ophang/controle-medewerkers. Je komt hierbij in aanraking met diverse taken, zoals - - Innemen, scannen en tellen van te reinigen kleding in containers of big bags; - Bedienen van verschillende apparatuur, waaronder weeg- en kettingbaanapparatuur alsook wasmachines; - Vervangen van kapotte labels in kleding en houden van de machines; - Zo nu en dan inspringen op andere afdelingen wanneer nodig. De werkweek loopt van maandag t/m vrijdag met werktijden van 12.00 tot 20.00 uur. Afhankelijk van jouw voorkeur kun je tussen de 32 tot 36 uur per week werken, fulltime of parttime.

Wij bieden:

je een aantrekkelijk salarispakket van €13,69 bruto per uur, met reiskostenvergoeding van €0,15 per kilometer, en een extra avondvergoeding van 22.5%. Bovendien zorgen wij voor je verdere ontwikkeling door gratis cursussen en trainingen aan te bieden. Je hebt een optie voor wekelijkse uitbetaling via Timing, met een goede opbouw voor pensioen en vakantiegeld. Wij beloven ook een kans op permanente overname door de opdrachtgever.

Wij vragen:

Het volgende: Je bent vriendelijk en werkt zorgvuldig. Je kunt je verstaanbaar maken in het Nederlands of Engels en je bent fysiek fit om je taken uit te kunnen voeren.

Waar ga je werken:

bij een professionele industriële wasserij in IJsselstein. Deze informele familieonderneming is gespecialiseerd in bedrijfskledingwas. Wacht niet, solliciteer vandaag nog! Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in