+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJsselstein.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG IJsselstein

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Derec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 - 30 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.007 - € 2.971 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je mensen door voor ze te zorgen en ze medische hulp te geven. Het is een afwisselende baan waarin je veel kunt leren en groeien. Je werkt samen met een team om de beste zorg te geven. Je moet snel kunnen reageren in moeilijke situaties. Je salaris hangt af van wat je weet en kan, en je krijgt extra geld voor bepaalde taken. Als je hier begint via Derec, hoef je je geen zorgen te maken over papierwerk. Je kunt meteen starten en je werk makkelijk regelen. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Als verzorgende IG ben je binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het verzorgen en verplegen van de bewoners. Jij geeft hen de nodige medische en sociale ondersteuning. Het is een hele veelzijdige en uitdagende functie waarbij een positieve houding erg belangrijk is! Je bent goed in staat om snel te handelen in complexe situaties. Je verricht de verpleegtechnische handelingen aan de hand van het zorgplan en je bent onderdeel van de overleggen met de andere disciplines. Het is belangrijk dat je proactief bent en dat jij je samen met jouw collega's inzet om kwalitatief de hoogst mogelijke zorg te kunnen bieden!

Jouw salaris wordt aan de hand van de CAO VVT 36-urige werkweek op basis van kennis en ervaring vastgesteld. (Zieken)verzorgende IG schaal FWG 35, met aanvulling van certificaat EVV of GVP schaal FWG 40 tussen de €2.007,97 en €2.971,05 exclusief ort en reiskosten. Deze komen namelijk nog bovenop jouw salaris. Ga je via Derec aan de slag, dan kan je bovendien vierwekelijks factureren en regelen wij alle administratieve zaken. Zo kan jij gemakkelijk én snel aan de slag!



Gevraagd

  • Je hebt een verzorgende IG diploma.
  • Je bent voor 12-30 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt affiniteit met ouderen met dementie.
  • Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een team werken.
  • Je bent behulpzaam en collegiaal.
  • Je maakt graag een praatje met de bewoners en je bent empathisch.
  • Je hebt een proactieve houding en denkt graag mee over ontwikkelingen.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

Is je interesse gewekt? We doen je graag een goed aanbod.

Wij bieden jou:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Persoonlijk contact;
  • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
Sollicitatieprocedure
Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Dagmar van Wilgenburg op 06-57788947 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Dagmar van Wilgenburg op 06-57788947 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is gespecialiseerd in psychogeriatrie en bestaat uit twaalf woon-zorgcomplexen. Er wordt zowel thuiszorg als specialistische zorg geboden. De organisatie probeert de cliënten echt het gevoel te geven alsof ze thuis wonen. Een huiselijke sfeer en een veilig gevoel is hier erg belangrijk. Een van de woon-zorgcomplexen van deze organisatie is gevestigd in een woonwijk. Er zijn hier drie kleinschalige groepswoningen waar twintig ouderen leven met dementie. Elke woning in dit complex heeft een mooie woonkamer en iedere bewoner heeft zijn of haar eigen zit- en slaapkamer. In de gezamenlijke open keuken wordt er dagelijks gekookt door de bewoners en de medewerkers. Op deze manier voelt het voor de bewoners net als thuis. Tot slot worden er allerlei activiteiten georganiseerd om nét dat beetje extra te kunnen geven aan de mensen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in