+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.
Laad meer vacatures

Flex medewerker, joure Joure

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bee-flexx

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 - € 17,07 p/u

Vacatureomschrijving

Flexx medewerker gezocht voor in de omgeving van Joure
Ben jij die flexibele medewerker en ben je oplossingsgericht? Ben je 15 tot 25 uur per week beschikbaar en woon je daarbij ook nog in de omgeving van Joure? Lees dan snel door.

Voor een bedrijf in de omgeving van Joure zijn wij opzoek naar een Flex-medewerker. In deze functie ben je breed inzetbaar op verschillende locaties voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden van een kantoorpand. Je bent hierin bezig met afstoffen, stofzuigen en dweilen van de vloeren en je maakt de toiletten schoon. Hierbij vul je ook toiletpapier en handzeep aan en zorg je er over het algemeen voor dat de omgeving en weer verzorgd en representatief uit ziet. Verder verplaats jij je naar verschillende locaties waarin je in overleg opgeroepen kunt worden voor een schoonmaak klus. Dit vraagt voor jou de nodige flexibiliteit, maar in samenspraak is veel mogelijk.

Het bedrijf waar je voor gaat werken is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en reiniging van verschillende omgevingen. Je werkdagen zullen van maandag tot en met vrijdag zijn vanaf 07:30. De precieze werktijden zullen in overleg gaan. Ook hebben ze hier een ruim aanbod als het aankomt op schoonmaakwerk, waardoor jij in principe nooit uren te kort hoeft te komen. Ook zijn er voor jou op dit gebied vele doorgroeimogelijkheden want ze hanteren een actiefopleidingsbeleid voor vaste en flexibele krachten. Ben jij de flexibele duizendpoot die wij zoeken? Dan komen wij graag in contact met jou. De beller is sneller.

Gevraagd

Wat wij vragen
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Wat wij bieden
  • Een salaris volgens het schoonmaak cao; tussen de €13,42 en €17,07 bruto per uur. Uiteraard afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Kans op vaste aanstelling;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden.


Aanbod

Over BEE-Flexx
BEE- Flexx is de onderneming die gaat en staat voor een leven lang leren. Wij willen ons onderscheiden in de markt door terug te gaan naar de basis, volgens ons is dat door mensen als mensen te zien. Ons doel is zoveel mogelijk mensen die bij ons werken een mooi contract te bieden en samen met onze klanten te kijken naar een duurzamere inzetbaarheid. We houden van persoonlijk contact en lopen net een stapje harder voor onze medewerkers en klanten.

We zien jouw periode bij ons als een Journey. Samen maken we een reis van werk zoeken, opleiden tot aan het verkrijgen van een mooi contract waarbij uitzicht is op een vaste aanstelling. Dat is ons motto: wees flexibel samen met je flexmedewerkers, want samen bouw je aan een mooie toekomst. Wij leren ook elke dag, want zeg nou eens eerlijk ieder mens is anders en wil ook naar zijn of haar wensen geholpen worden. Past ons motto nou helemaal bij jou? Dat vinden wij top! Reageer gauw via onderstaande button of Neem voor meer info contact op met telefoon nummer: 050-7001908.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in