+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.
Laad meer vacatures

Vloerenspecialist Joure

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,09 - € 17,07 p/u

Vacature in het kort

In deze functie zorg je voor het schoonmaken en onderhouden van verschillende soorten vloeren, zoals hout, steen, of pvc. Elke vloer vraagt om speciale zorg. Je maakt niet alleen schoon, maar geeft ook tips aan klanten hoe ze hun vloer het best kunnen verzorgen. Je werkt vooral overdag, maar soms ook in de avond of in het weekend. Je krijgt een goed salaris en kan zelfs een vakopleiding volgen. Plus, er is een leuke vrijdagmiddag borrel! Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Als specialist schoonmaak en onderhoud van vloeren heb je een divers takenpakket. Een antieke visgraatvloer, een prachtige natuurstenen vloer of een moderne gietvloer? Of een pvc-vloer, linoleum of vloerbedekking? Elke vloer is anders en heeft daardoor passend onderhoud nodig. En dat is voor jou de perfecte uitdaging. Op een vloer wordt iedere dag hard gewerkt en daarom raakt het vuil. Op den duur is alleen stofzuigen niet genoeg om het weer schoon te krijgen. Jij maakt de vloer weer stralend schoon. Jouw werk stopt niet na het behandelen van de vloer. Naast het onderhoud dat jij voor de klant doet zijn er ook maatregelen die de klant zelf kan nemen. Jij geeft hierover handige tips, zodat de klant ook zelf de levensduur van de vloer kan verlengen.

Wij bieden:

- Salaris € 14,09 en € 17,07 (afhankelijk van ervaring & leeftijd) - Maandag t/m vrijdag;
- Voornamelijk werken in de dagdienst. In overleg ook avond/weekenddiensten te draaien. Toeslagen avond/nacht 130%, weekend 150%. - Vrijdagmiddag borrel - De mogelijkheid tot halen vakopleiding

Wij vragen:

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur en;
- In het bezit van een B rijbewijs;
- Je spreek de Nederlandse;
- Ervaring in de schoonmaak.

Waar ga je werken:

Sappé Reinigingsspecialisten is sterk in reiniging én onderhoud. Zijn een vooruitstrevend bedrijf, dat merken zowel de opdrachtgevers als de medewerkers. Dagelijks verrichten 160 vakmannen en -vrouwen dan Sappé fysiek zwaar werk. Sappé vindt het dan ook erg belangrijk om te investeren in de gezondheid van hun medewerkers. Een onderdeel van werkplezier is ontwikkeling. Investeren in de kennis van hun medewerkers is dan ook een win-win situatie! Sappé leidt onze medewerkers op en iedere medewerker krijgt bij Sappé de kans om een vakopleiding te behalen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in