+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.
Laad meer vacatures

Service Monteur Joure

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PART Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Service Monteur Buitendienst werk je in een team en doe je veel verschillende dingen met machines en installaties. Je reist soms voor je werk en helpt klanten over de hele wereld. Je moet goed zelfstandig kunnen werken en snel oplossingen vinden. Na een tijdje kun je zelf kiezen hoe je je werk plant. Het is belangrijk dat je slim bent en goed problemen kunt oplossen. Je moet ook kunnen samenwerken en ideeën delen met je team. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als Service Monteur Buitendienst kom je te werken in een enthousiast team. In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het installeren, inbedrijfstellen, aanpassen, onderhouden en reviseren van machines, productielijnen of installaties.

Jij bent het eerste aanspreekpunt op locatie voor de (internationale) klanten. Reizen is voor jou dus ook geen probleem. Op locatie schakel je onafhankelijk van omstandigheden, regelmatig om op karwei, aspect, facet en/of bewerking. Regelmatig is grote accuratesse vereist. Bij spoedopdrachten ben je flexibel en in staat onder tijdsdruk te functioneren.

Na een periode van inwerken kun je (binnen de gemaakte afspraken met de klant) zelf de optimale tijdsindeling bepalen. Tevens bepaal je (binnen de geldende bedrijfseigen richtlijnen en eventuele richtlijnen van de klant) de concrete aanpak en de meest veilige en efficiënte benadering, oplossingen en werkmethoden. Daarbij draag je eventuele alternatieven aan. Een belangrijk aspect is dat je de leiding informeert/adviseert over commerciële kansen en beslissingen. De zelf op te lossen problemen zijn vaak van zeer uiteenlopende technische aard en vereisen naast kennis ook gevoel, vindingrijkheid en initiatief op basis van enkele jaren werkervaring.



Gevraagd

Je bent een echte techneut. Je denk graag mee en vindt (bijna altijd) overal een oplossing voor. Doordat je regelmatig wisselende contacten hebt met klanten is het van belang dat je communicatief vaardig en vlot bent. Je bent in staat anderen te instrueren. Alle communicatie dient met tact en overtuigingskracht overgebracht te worden. Je voelt goed aan dat bepaalde discretie inzake klantgegevens wenselijk is. Verder vinden wij het belangrijk dat je een positieve instelling hebt, enthousiast bent en initiatief toont.

PART Techniek zoekt een kandidaat met ervaring in een service gerichte, technische functie. Het schrikt je niet af om wekelijks in een ander continent te verblijven, waarbij je dus veel reist. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau met een voorkeur voor aantoonbare werkervaring of een opleiding genoten in een technische richting. Je beheert in ieder geval de Engelse taal, Nederlands en Duits zijn een pre.



Aanbod

Een organisatie met groeimogelijkheden, waarbij ze stapsgewijs een fundament aan het bouwen zijn. De functie kent veel variatie, zelfstandigheid, uitdaging en verantwoordelijkheid, waarbij je altijd kan terugvallen op een ervaren team. Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Metaal en techniek (metaalbewerkingsbedrijf).



Bedrijfsomschrijving

PART Techniek heeft door de jaren heen een groot netwerk ontwikkeld in voornamelijk Noord-Nederland. PART Techniek is een technisch bemiddelaar wat zich volledig richt op techniek en mogelijkheden biedt voor eenieder die toe is aan die eerste of volgende stap in zijn of haar carrière. We zoeken, bemiddelen en begeleiden talent in elke fase van zijn of haar carrière. Of je nu MBO-, HBO- of WO-niveau hebt. Of je nu junior, medior of senior bent. Of je nu machines bedenkt, tekent, bouwt, onderhoudt of vernieuwd. PART Techniek helpt jou om die belangrijke juiste keuze te maken!
Door onze jarenlange ervaring in, passie voor en kennis van de technische sector weten we door een laagdrempelige en persoonlijke aanpak prachtige opdrachtgevers in contact te brengen met de juiste technische professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in