+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Joure.
Laad meer vacatures

Operator Joure

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Pak je favoriete mok thee en lees over de kans om bij de makers van de lekkerste koffie en thee te werken. Als operator zorg je voor de productielijnen van de Pickwick thee. Je werkt met verschillende machines, houdt de kwaliteit in de gaten en lost eventuele problemen op. Dit doe je in een team waar veiligheid en kwaliteit belangrijk zijn. Je krijgt een goed salaris, ploegentoeslag en de kans om te leren en te groeien. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

pak je favoriete mok met thee en lees gauw verder over de nieuwe vacature bij Jacobs Douwe Egberts. de lekkerste thee en koffie worden bereid bij Jacobs Douwe Egberts. heb je technisch inzicht? wil je werken als operator in de fabriek waar Pickwick thee wordt gemaakt? lees dan snel verder.

wat bieden wij jou
  • een mooi loon gebasseerd op jouw ervaring
  • opleidingstrajecten en trainingen
  • een fulltime functie in de 3 ploegen
  • loon inclusief 21,63% ploegentoeslag
  • een baan voor langere tijd
  • dé marktleider in de Nederlandse koffie en thee
wie ben jij
  • je hebt ervaring als operator of wilt dit graag leren
  • je hebt ervaring met het werken in een productieomgeving
  • je hebt aantoonbare technische affiniteit
wat ga je doen

Nederland start elke dag op met een bakje koffie of een kopje thee. besprekingen doen we niet zonder koffie of thee en de fijnste momenten met vrienden en familie ook niet. als operator bij Douwe Egberts ben je straks verantwoordelijk voor de productielijnen op de afdeling Thee. hier draag je zorg voor de zakjes, bakjes en doosjes. Je gaat namelijk aan de slag op de inpakafdeling. Je bedient verschillende machines en bewaakt de kwaliteit. het is belangrijk dat je het volledige overzicht behoudt. razendsnel schakelen, goed overleggen en kritisch nadenken komt er allemaal bij kijken. eventuele storingen herken en verhelp je als geen ander. je observeert het proces en durft ook verbeterpunten aan te kaarten. je bent voor diverse machines verantwoordelijk, dus veel op de been. dit houdt het werk actief!

waar ga je werken

Jacobs Douwe Egberts (JDE) is al sinds 1753 actief in de wereld van koffie en thee. ook vandaag is JDE nog een van de grootste producenten. in Joure staan twee fabrieken. een voor de koffie en een voor de thee. je gaat aan de slag op de thee afdeling. op deze afdeling ben je betrokken bij het maken van Pickwick thee. bij Jacobs Douwe Egberts staat een veilige werkplek op nummer één. daarna komt kwaliteit en kwantiteit.

sollicitatie

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. JDE vindt belangrijk dat het een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in