+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kaatsheuvel.
Laad meer vacatures

Meewerkstage Bediening Kaatsheuvel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Efteling

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Stage
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Werk mee aan de verwondering in de Efteling! Volg je een opleiding in Horeca of Hospitality? Dan is deze stage perfect voor jou. Bij de Efteling krijg je de kans om in een unieke omgeving te leren en te groeien. Je kunt verschillende dingen uitproberen en echt ontdekken wat je leuk vindt. Je leert van professionals en krijgt de kans om ook op andere plekken in het park te kijken. Plus, je krijgt een stagevergoeding, gratis toegang tot het park en reiskostenvergoeding. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Uren: Diverse uren

Werk mee aan de verwondering!
 

Volg jij een opleiding in de richting van Horeca of Hospitality en kom je graag bij ons de praktijk leren? Wil je bijdragen aan een positieve ervaring voor onze gast? Dan is deze stage iets voor jou! 

Een nogal bijzondere stage
Een stage bij de Efteling geeft jou de kans om een kijkje te nemen in de keuken van de meest unieke werkplek van Nederland. Ontwikkel je competenties en leer kennis en vaardigheden toepassen in de praktijk. Zolang jij bereid bent om te leren en je handen uit de mouwen te steken, bieden wij jou de handvatten om erachter te komen wat jij écht leuk vindt.
 

Jouw werkplek 
Van uitgebreid dineren tot een snelle snack, onze parkgasten kunnen op meer dan 50 plaatsen terecht voor een hapje en drankje. Binnen onze formules ‘Fast Service’ en ‘Casual Dining’ hebben we volop stagemogelijkheden voor je! Fast Service is er voor de gast die snel wil eten en drinken om zo veel mogelijk tijd door te kunnen brengen in het park. Onze Fast Service locaties vind je verspreid door het hele park. De formule Casual Dining is er voor de gasten die graag uitgebreid dineren. Door hen écht te verwonderen maken we de Efteling beleving compleet.

Er is meer
-    Een stage bij de Efteling betekent de uitgelezen kans om te leren van echte professionals. Indien nodig is er ruimte voor een opdracht vanuit school.
-    Ben jij nieuwsgierig naar wat de Efteling nog meer te bieden heeft? Geen probleem! Je bent tijdens je stage meer dan welkom om ook eens een dagje mee te kijken op een andere afdeling.
-    Wist je dat wij naast stages ook super leuke (bij)banen aanbieden voor na je stage? 
-    Je ontvangt een stagevergoeding van €350 per maand op basis van 38 uur.
-    Gratis toegang tot het park.
-    Je ontvangt reiskostenvergoeding.
 

Iets voor jou? 
Ben jij klaar voor een bijzondere meewerkstage vanaf september? Volg je een opleiding in de richting van Horeca of Hospitality? Kun jij de Efteling binnen maximaal 60 minuten zelfstandig bereiken? Twijfel dan niet en solliciteer direct! We nodigen je uit om uiterlijk op 7 mei te reageren. 
 

Heb je nog vragen over deze stage? Neem dan gerust contact via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Via dit emailadres zijn wij enkel bereikbaar voor al jouw vragen over deze vacature. Solliciteren doe je via de ‘solliciteer direct’ button.

Wij verheugen ons op jouw sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in