+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectadministrateur Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Hanzeland Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

n deze functie ga je aan de slag voor onze opdrachtgever op de businessunit DISTRIBUTIE NOORD-OOST. Distributie Noord-Oost richt zich op de ondergrondse infra van kabels en leidingen voor elektra, gas, en water in de regio Groningen, Drenthe, Overijssel, en Gelderland.

DIT WORDT JOUW UITDAGING!

Als Projectadministrateur ben jij, ter ondersteuning van de controllers in de regio, de financiële spil binnen onze infraprojecten. In deze dynamische functie houd jij je bezig met de administratie van GWW-projecten en meerjarige raamcontracten, zoals werkbegrotingen, financiën, kosten, urenbewaking en facturaties. Ook onderhoud jij het contact met de externe partijen, en leg je contact met interne stakeholders om de juistheid, volledigheid en de administratieve hygiëne te waarborgen. Zo help je mee om inzicht te geven in nog te factureren projecten, schakel je hierover met de betrokken collega’s en draag je bij aan een optimale cash positie van de regio. Jij maakt de knelpunten in de projecten zichtbaar. Wil jij een uitdagende functie met verantwoordelijkheid? Dan is dit iets voor jou.

WAT BRENG JE MEE?

We zoeken in jou als nieuwe collega, energie, pro-activiteit en doorzettingsvermogen om te bouwen aan de wereld van morgen. Ons succes is te danken aan de dagelijkse inzet van ons hele team. Deel uitmaken van dit team betekent zelfstandigheid, initiatief durven nemen en het overzicht bewaren.

WAT VRAGEN WIJ?

·        Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;

·        Je bent behendig met diverse IT systemen;

·        Je hebt al enige werkervaring in een vergelijkbare functie;

·        Je beheerst goed de Nederlandse taal en communiceert makkelijk met zowel de interne- als externe klant;

 

WAT BIEDEN WIJ JOU!

Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Je komt in een organisatie terecht waar ondernemerschap tonen en je nek uitsteken wordt beloond. Naast een leuk en enthousiast team, dat niet kan wachten om jou te ontmoeten, vind je bij ons een prettige werksfeer en voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden van onze opdrachtgever bestaan onder andere uit:

·        een uitstekend salaris, afhankelijk van wat je aan ervaring met je meebrengt en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed pensioen (CAO Klein Metaal)

·        25 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband.

·        Een laptop en een smartphone.                                                                                 

·        Veel ontwikkelmogelijkheden, onder meer via onze eigen academie en via praktijkgerichte trainingen, o.a. gegeven door je eigen professionele collega’s en omdat wij het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft ontwikkelen, bieden wij jou de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen binnen je vakgebied. Daarnaast blijven wij investeren in nieuwe innovaties en ontwerpsystemen.

Kortom; alles om jouw functie goed uit te kunnen oefenen!

Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karsten Bos 06-10787010 of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in