+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Verpleegkundig specialist GGZ Kampen Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dimence Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 28 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Verpleegkundig Specialist regio Kampen

Een mentaal veerkrachtige wereld waarin iedereen zich gezien voelt en zijn plek kan innemen. Dat is de gezamenlijke missie van de Dimence Groep. Door te denken in mogelijkheden, samen te werken met anderen en de cliënt te zien als de expert. We zijn al begonnen. Zoals in Kampen.

Het FACT team van Dimence en kring Kampen van Mindfit basisggz kijken uit naar een vakkundig en betrokken verpleegkundig specialist ggz die vanuit beide teams onze cliënten ondersteunt bij hun herstel.

Wie zijn wij?
FACT Team Kampen is onderdeel van de divisie Herstelgerichte GGZ van Dimence. Het team is multidisciplinair samengesteld en biedt diagnostiek en geïntegreerde behandeling aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening en daaruit voortvloeiende sociaal maatschappelijke problemen. We werken grotendeels outreachend, wijkgericht met de herstelvisie als basis.

Mindfit basisggz biedt oplossingsgerichte behandelingen aan mensen die vastlopen in hun dagelijks leven door psychische klachten. Cliënten die langer durende hulp nodig hebben maar wel stabiel zijn, begeleiden we in onze module herstel. Mindfit werkt op basis van positieve psychologie en met eigen regie als vertrekpunt. Voor cliënten, maar ook voor medewerkers. Daarom werkt Mindfit met zelforganiserende teams.

Ons gezamenlijke ruime kantoor ligt in de prachtige binnenstad van Kampen en is goed bereikbaar met het OV. Ons koffieautomaat delen we met collega’s van De Kern en jeugd GGZ van de Dimence Groep. Dat maakt dat we gemakkelijk bij elkaar binnen lopen voor advies of overleg.

Wie ben jij?
Je bent een bevlogen collega die verder kijkt dan die ene richtlijn of wat je in je opleiding geleerd hebt. Je beschikt over durf en doorzettingsvermogen om behandelingen succesvol te laten verlopen. Je staat voor kwaliteit, hebt een brede oriëntatie en een heldere visie op de zorg en je vak.
Maar er is meer. Je hebt oprechte interesse in je cliënt en in je collega’s. Je pakt je rol in je team. Je kent je netwerk, kunt goed samenwerken en flexibiliteit is vanzelfsprekend voor je. Maar omdat je geen supermens bent, weet je ook wanneer je om de kennis en inbreng van anderen moet vragen.
Je vindt het ook leuk te verbinden en te verbeteren. Je maakt deel uit van twee teams en ziet kansen voor kennisdeling en samenwerking.

Wat ga je doen?
Je bent regiebehandelaar; dit betekent dat je herstelgerichte en doelmatige behandelingen uitvoert en betrokken zorgcoördinators ondersteunt in hun rol en taken. Je ziet cliënten op locatie en in het geval van FACT ook thuis. Je stelt zelfstandig diagnoses, maakt het behandelplan en schrijft medicatie voor.
Je bent in staat om gebruik te maken van een breed palet aan behandelmogelijkheden in complexe situaties. Bij voorkeur lever je een bijdrage aan de 24-uurs zorg en draai je in overleg diensten buiten kantoortijd.
Binnen de teams draag je bij aan de professionele (door)ontwikkeling van de kwaliteit van zorg en in het coachen van collega’s. Je draait mee in de diensten buiten kantoortijd. Bij Mindfit maak je deel uit van een zelforganiserend team en neemt daarin ook organisatorische taken op je. Je geeft werkbegeleiding en bent beschikbaar voor consultatie.

Wij maken het mogelijk!

  • een uitdagende baan voor tenminste 24-28 uur of meer per week in twee ambitieuze teams, waar je doet waar je goed in bent.
  • de functie is ingedeeld in FWG 65 conform cao ggz. Naast een prima salaris hebben we onze eigen aanvullende regelingen.
  • Ook maken we werk van jouw ontwikkeling in de vorm van een scholingsbudget en intern aangeboden bij- en nascholingen.

We vinden het belangrijk dat jij goed tot je recht komt. Mogelijk zijn daar individuele afspraken voor nodig of heb je specifieke ideeën om je werk bij Mindfit en Dimence tot een succes te maken. Laat het ons weten!

Kom op de koffie
Wil je meer weten of een kijkje komen nemen, bel of app dan met Driesje van de Kamp, teamleider bedrijfsvoering, via 06-12309776.

Vanuit Mindfit team Kampen kun je bellen of appen met Wieteke Fiselier (SPV) via 06-10531622.

Of heb je er gelijk al zin in? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in