+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Procestechnoloog Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkstede

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.849 - € 5.384 p/m

Vacatureomschrijving

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste procestechnoloog / engineer met ervaring in de chemische industrie. Als procestechnoloog ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van productieprocessen. Je werkt nauw samen met andere afdelingen en stakeholders om te zorgen voor efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid.

De werkzaamheden omvatten het uitvoeren van engineeringswerkzaamheden op het gebied van concept, basis- en detailontwerp, het bijhouden van technische documentatie en standaardisatie, het uitvoeren van veiligheidsanalyses zoals HAZOP, RI&E en EVD, het uitvoeren van drukval- en warmteoverdrachtsberekeningen, het ontwikkelen van voorstellen voor verbetering van efficiency, veiligheid en kwaliteit, het simuleren en testen van nieuwe ideeën, het begeleiden en beoordelen van ingenieurswerkzaamheden door derden, het bijstaan tijdens opstarten en training van operators, het oplossen van problemen met productieprocessen en het begeleiden van junior procestechnologen.


Wij bieden

Deze baan biedt een uitdagende en afwisselende functie voor 32-40 uur per week bij een organisatie die zich inzet voor de maatschappij en het milieu en opereert op een wereldwijde markt. Het werk vindt plaats in Kampen, met af en toe bezoeken aan Emmen, en er is de mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken. Er wordt een marktconform salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden aangeboden, evenals mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid, en speelt een belangrijke rol in de groei van het bedrijf.

Het gaat om een rechtstreeks (vast) dienstverband bij het bedrijf.


Wij vragen

Deze functie vereist dat je deel uitmaakt van de afdeling Research & Technology en samenwerkt met verschillende ingenieursdisciplines, productie, technische dienst en het laboratorium. Ook is er de volgende opleiding en werkervaring nodig: HBO Chemische Technologie of vergelijkbaar, minimaal 5 jaar ervaring in een rol als proces ingenieur gericht op industriële productie (chemie/biobased), een conceptuele en creatieve manier van denken, ervaring met procestechnische berekeningen, ervaring met Microsoft Office (inclusief Visio), en ervaring met veiligheidsstudies zoals HAZOP.



Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf in Kampen is een bedrijf dat zich richt op de productie van branstoffen. Het product is een hernieuwbare brandstof die gemaakt wordt uit biologische materialen zoals plantaardige oliën of vetzuren. Het bedrijf verwerkt deze materialen tot brandstof door middel van een chemische reactie, waardoor het geschikt wordt voor gebruik in motoren. Het bedrijf in Kampen richt zich op de productie van hoogwaardige brandstof en heeft als doel om een bijdrage te leveren aan een duurzamere en milieuvriendelijkere energievoorziening.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in