+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.

Sloper ⛏️ Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

🛠️ Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging waar je écht de handen uit de mouwen kunt steken? 🛠️ Als handsloper maak je deel uit van ons sloopwerkteam en voer je onder begeleiding van onze ervaren uitvoerder of voorman diverse taken uit. Denk hierbij aan het strippen en slopen van gebouwen, het assisteren van de kraanmachinist bij machinale sloopwerkzaamheden en het zorgvuldig uitvoeren van handmatige sloopklussen. Jouw precisie en toewijding zijn van onschatbare waarde voor het succesvol voltooien van onze sloopprojecten. Kom jij ons team versterken en samen met ons de wereld een stukje lichter maken? 💪😃

Wij bieden:

- Marktconform salaris volgens cao Bouw & Infra. - Solide pensioenregeling voor je financiële zekerheid. - Werken met een ervaren en deskundig team. - Bij een groeiend en stabiel bedrijf met veel kansen. - Duidelijke communicatie in een platte organisatie. - Plezierige werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng. - Uitdagende baan met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. - Toegang tot trainingen en cursussen voor groei. - Actieve personeelsvereniging voor sociale activiteiten.

Wij vragen:

- Gemotiveerd en bereid om te werken. - Ervaring als handsloper of bereid om opgeleid te worden. - Flexibel inzetbaar op diverse projectlocaties. - In bezit van rijbewijs B. - Beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Waar ga je werken:

Het bedrijf waar je komt te werken is een toonaangevend sloopbedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig en efficiënt verwijderen van gebouwen en constructies.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in