+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Compliance Officer Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

DDF People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Compliance Officer ben je de expert op het gebied van wet- en regelgeving, kwaliteitsborging en administratieve processen. Werk in een hecht team, geniet van gezamenlijke lunches, borrels, en profiteer van een laptop en mobiele telefoon voor zowel werk als privégebruik. Ontwikkel je communicatieve en administratieve vaardigheden in een informele, professionele omgeving. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werk je graag op een dynamische afdeling en wil je met jouw specialistische kennis onze 24 dochterbedrijven verder helpen? Ben je daarnaast op zoek naar een afdeling waar je jouw passie voor procesverbetering, kritische blik en nauwkeurige karakter kan inzetten? Ontwikkel je verder als specialist in deze functie!

Als Compliance Officer bij DDF Business Support ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en administratie van het uitzendproces van onze dochterbedrijven. Jouw collega’s op de vestigingen zorgen voor de perfecte match tussen opdrachtgevers en flexkrachten. Zodra de flexkracht is gestart, wordt het stokje doorgegeven aan jou en start voor jou het werk. Voor Capital Spring, Etran, Green Resource Group, Code Deta en QOORE ben je samen met je collega Elja verantwoordelijk voor de administratieve uitvoering. Je stelt de contracten op voor flexkrachten en schakelt met de accountmanager hierover. Tijdens dit proces houdt je nauwlettend de complexe wet- en regelgeving van de uitzendbranche in de gaten. Jij weet wat er speelt en zorgt ervoor dat we al alle regels voldoen, zodat we alle audits goed doorkomen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van het ziekteverzuim. Tevens ondersteun je wekelijks in de verloning van uitzendkrachten en door jouw oog voor details, zorg jij voor een correcte verloning!

Naast deze administratieve werkzaamheden ben je als sparringpartner zeer belangrijk voor onze dochterbedrijven. Jij beantwoordt tweedelijns vragen van collega’s en bent specialist op de backoffice. Door het geven van kennissessies zorg je er samen met de collega’s voor dat de kwaliteit van het uitzendproces bewaakt wordt. Tot slot speel je een cruciale rol in de kwaliteitsborging en het systeemtechnische support voor onze dochterbedrijven Bureau Techniek en Werkis. Deze bedrijven hebben hun eigen backoffice, maar maken graag gebruik van de expertise van onze Compliance afdeling. Samen met de collega’s van Bureau Techniek en Werkis kijk je kritisch naar de processen en pak je grootschalige projecten op om de afdeling verder te professionaliseren.

Wat bieden wij jou?

  • Een hecht team met betrokken en energieke collega’s, in een informele, maar professionele werkomgeving;
  • Een afwisselende functie waar je zowel communicatieve en administratieve vaardigheden verder kan ontwikkelen;
  • Gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels, teamuitjes etc.;
  • Laptop en een mobiele telefoon die je ook privé kunt gebruiken;
  • 28 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
  • Korting op je fitnessabonnement.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding;
  • Minimaal 32-40 uur beschikbaar;
  • Kennis van cao's, wet- en regelgeving in de uitzendbranche is een pré;
  • Ervaring met HelloFlex en Flexservice is een pré;
  • Een dienstverlenende, enthousiaste en nauwkeurige houding.

Hoe ziet jouw toekomstige afdeling eruit?

DDF People is een holding waar 24 ondernemende en innovatieve bedrijven onderdeel vanuit maken. Allen met de ambitie om collega's te ontwikkelen en te sturen op klanttevredenheid. Met een positief kritische houding naar elkaar en naar onze processen borgen we de kwaliteit en zijn we continu op zoek naar verbeteringen.

“DDF People is een organisatie waar persoonlijke aandacht, groei en ontwikkeling centraal staan. Een vacature voor de Backoffice was voor mij de perfecte aansluiting na het afronden van mijn studie; een uitdagende baan waar ik door kan blijven leren en ook mijzelf nog beter leer kennen. Een organisatie waar ik mij direct thuis voel”.

Op de Compliance afdeling van DDF People zal je werkzaam zijn binnen een dynamisch team waar elke dag weer hard wordt gewerkt, dat stapje extra gezet wordt en ambities worden nagejaagd, maar waarbij gezelligheid en collegialiteit zeker niet ontbreekt! Zo lunchen we gezamenlijk met de andere afdelingen van het hoofdkantoor, hebben we iedere 1 á 2 maanden een teamuitje en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel. Je eigen inbreng binnen de afdeling wordt enorm gewaardeerd en samen met je collega’s streef je ernaar om de afdeling naar een hoger niveau te tillen! Doordat de afdeling wegens nieuwe systemen momenteel volop in ontwikkeling is, is er veel ruimte om de processen zo efficiënt mogelijk en op jouw manier in te richten.

Solliciteren?

Zie jij jezelf als onze nieuwe Compliance Officer? Wij komen graag met je in contact dus laat gerust je gegevens achter via het onderstaande formulier!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in