+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.

CNC zetter/kanter Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Axxent Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie maak je elke dag iets unieks. Geen seriewerk meer, maar werken met hoogwaardig materiaal aan bijzondere projecten, zoals keukens en interieurs. Je leert elke dag en werkt in een team. Het werk is nooit saai en je maakt echt mooie dingen. Er zijn kansen om te groeien en het salaris is goed. Ook zijn er leuke teamuitjes. Het is een baan die nu leuk is en over tien jaar nog steeds. Je zult elke dag met plezier naar je werk gaan. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Vanaf nu maak jij alleen maar unieke producten voor met name groot keukens en interieurbouw. Elk product is uniek, dus seriematig werken is vanaf nu voorbij! Dit ga jij doen binnen een bedrijf dat werkt met alleen hoogwaardig materiaal, maar die ook op een hoogwaardige manier met personeelsbeleid omgaat.

Dit ga jij doen als CNC zetter/kanter in Kampen

  • Jij stelt zelf voor iedere unieke bewerking jouw machine in
  • Werken aan de hand van tekeningen
  • Je werkt met hoogwaardig plaatmateriaal van met vooral RVS
  • Allerlei bewerkingen met plaatdiktes van maximaal 2 mm
  • Samenwerken! Met jouw team van collega's

Dit krijg jij als CNC zetter/kanter in Kampen

  • Jij krijgt een werkplek, waar je dagelijks leert
  • Geen product is hetzelfde, laat staan een dag
  • Je gaat fantastische eindproducten maken
  • Samen met jouw collega's maak je complete hoogwaardige keukenopstellingen
  • Een goed salaris met doorgroeimogelijkheden
  • Een baan die vandaag leuk is, en over tien jaar nog steeds uitdagend is
  • Leuke uitjes...niet verplicht maar leuk als je erbij bent

Zo ziet jouw werkdag jou als CNC zetter/kanter in Kampen eruit

Vandaag weer een leuke dag. Er liggen weer een paar mooie tekeningen voor je klaar. Je werkt aan een grote keuken voor een grote hoogwaardige keuken van een bedrijfsrestaurant. Duidelijk is wel dat nergens op wordt bespaard. En dat is leuk, want dat geeft jou de mogelijkheid om weer iets unieks te maken. Het plaatwerk is van roestvrij staal (RVS) van 1.8mm. voor iedere plaat moet jouw machine instellen want alle maten zijn weer anders. De grote platen zul je samen met je collega moeten zetten, want deze zijn alleen niet goed te hanteren. 
Als je lekker op weg bent, komt je collega. Hij vraag of je even komt kijken bij de montage van de platen die je gister hebt gezet. De keukens worden bij jullie helemaal opgebouwd, zodat er bij de eindklant geen verrassingen meer zijn...maar dat het alleen nog maar verrassend mooi is. Je helpt je collega even bij de montage. Hij is hier super bedreven in. Af en toe werk je samen met hem, zodat jij je ook op dit vlak verder ontwikkeld. De meeste collega's kunnen op meerdere plekken in de fabriek uit de voeten. Ontwikkeling van techniek én mensen staat hier hoog in het vaandel. 
Even verderop staat een andere collega. Hij past de al even hoogwaardige apparatuur in de keuken. Deze apparatuur komt speciaal hierheen om in de keuken te passen. Ook dit om bij de eindklant een compleet plaatje te leveren. Als de apparatuur past, gaat deze terug naar de leverancier.
Als je weer terug op je werkplek bent, bij je zetmachine, realiseer jij je dat dit een plek is waar je mooie dingen maakt. En waar je zelf elke dag leuke dingen ziet en leert. 

Waarom je een Happy Worker wordt met deze baan

Elke dag hetzelfde doen, dat is niet aan jou besteed. Wat heerlijk dat je telkens weer aan verrassende projecten mag werken. Je wordt blij van deze veelzijdige baan. Dit maakt jou een echte happy worker! Ook jouw collega's merken dit aan jou. Zij werken graag met een collega die behulpzaam is en goed in zijn vel zit. Daarnaast leer jij steeds meer wat er gebeurt binnen dit bedrijf, ook jouw eigen ontwikkeling staat niet stil. Dus elke dag met veel plezier richting je werk en met een voldaan gevoel weer naar huis.

Enthousiast om te solliciteren op de vacature CNC zetter/kanter in Kampen in Kampen via Axxent?

Bij Axxent matchen we alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden. Dat doen we in verschillende branches en disciplines met behulp van verschillende diensten. Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig. We kijken naar ontwikkeling/opleiding en werkgeluk. Ons motto: Good Work, Good Life… een leuk leven is een balans tussen werk dat bij je past en een leuk leven.

Check of je voldoet aan de basiseisen:

  • Je hebt ervaring als kanter of zetter en kunt tekening lezen
  • Een scherp oog voor kwaliteit is echt iets voor jou

Solliciteer op de vacature CNC zetter/kanter in Kampen. Gebruik het formulier, bel, mail of app. We bespreken samen de vacature en daarna brengen we je zo snel mogelijk in contact met jouw mogelijk nieuwe werkgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in