+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Technische dienst Kampen Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Axxent Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.700 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met machines en techniek? In deze functie zul je elke dag iets nieuws leren en doen. Je gaat werken aan het onderhoud van machines en lost problemen op. Ook help je bij het bouwen van nieuwe dingen. Je werkt met ervaren collega's die je graag alles uitleggen. Samen zorgen jullie ervoor dat alle machines goed blijven werken. Je krijgt een goed salaris en de kans om door te groeien. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Nog echt sleutelen aan mooie robuuste machines en meedenken met ontwikkelingen van een machinepark. Jouw technisch hart begint harder te kloppen! Binnen deze functie in de technische dienst is elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek iets dat jou aanspreekt. Deze functie ademt techniek!

Dit ga jij doen als binnen de technische dienst in Kampen

  • Preventief onderhoud aan houtbewerkingsmachines
  • Storingen oplossen
  • Meedenken en uitvoeren van nieuwbouw projecten
  • Onderhoud aan gebouwen
  • Onderhoud aan gereedschap

Dit krijg jij binnen de technische dienst in Kampen

  • Werken aan mooie machines, zowel nieuw als oud
  • Een bedrijf in ontwikkeling en jij ontwikkelt mee
  • Blije gezichten van collega's
  • Goed salaris en goede doorgroeimogelijkheden
  • Ervaren collega’s, daar leer je iedere dag van!

Zo ziet jouw dag bij de technische dienst in Kampen eruit

Deze week staat er groot onderhoud op het programma aan een CNC machine. Een goed onderhoudsplan voor het totale machinepark helpt mee om storingen te voorkomen en de levensduur van de machines te verlengen. Onderhoud doe je vaak met  twee collega's. Samen weten jullie meer en leren jullie van elkaar. Met jouw kennis zit het goed, maar de machines zelf goed leren kennen kost ook tijd. Deze krijg je gelukkig met deze baan. Je treft een 'gezonde' machine aan, maar je ziet dat er onderhoud nodig is. Vroeg of laat was de machine stil komen te staan als jullie dit vandaag niet geconstateerd hadden. Dan komt er een storing van een andere machine binnen. Eén van je collega's moet hierheen. Dit geeft jou weer de gelegenheid om nog meer van de CNC machine te zien en te leren. 

Aan het einde van de dag draait de machine weer als een zonnetje en kan deze er weer een tijdje tegen. Je kijkt met een voldaan gevoel terug op vandaag. Vooruitkijken naar morgen...er liggen al weer de nodige aanvragen van afdelingen waar kleine storingen en onderhoud nodig is. Dan mag je weer andere collega's blij maken. Mooi vooruitzicht. Nu naar huis!

Waarom je een Happy worker wordt met deze baan

Dagelijks werk je in een omgeving waar jouw interesses liggen en geen één dag is het zelfde. De ene dag verhelp je een storing en de andere dag zit je samen met een team om tafel voor het maken van een plan van aanpak omtrent een nieuw aan te schaffen machine. Juist die dynamiek van verschillende werkzaamheden maakt van jou een extra Happy Worker. Daarnaast heb je fijne, ervaren collega’s waarvan je iedere dag veel mag leren. Je kan je binnen dit bedrijf ontwikkelen en je inzet wordt aantoonbaar gewaardeerd!

Enthousiast om te solliciteren via Axxent?

Bij Axxent matchen we alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden.  Dat doen we in verschillende branches en disciplines met behulp van verschillende diensten. Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig. We kijken naar ontwikkeling/opleiding en werkgeluk. Ons motto: Good Work, Good Life… een leuk leven is een balans tussen werk dat bij je past en een leuk leven.

Check of je voldoet aan de basiseisen

  • Beheersing van Nederlandse taal
  • kennis en ervaring in elektrotechniek, hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek

Solliciteer op de vacature medewerker technische dienst

Gebruik het formulier, bel, mail of app. We bespreken samen de vacature en daarna brengen we je zo snel mogelijk in contact met jouw mogelijk nieuwe werkgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in