+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectsecretaris Kamper aanpak ontheemden Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.686 - € 5.347 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de opvang en integratie van ontheemden als projectsecretaris/-ondersteuner. Werk mee aan een integrale aanpak die vier belangrijke doelgroepen ondersteunt. Deze rol biedt een unieke kans om bij te dragen aan actuele maatschappelijke vraagstukken en vereist een flexibele instelling. Je werkt in een team dat gedreven is en volop kansen ziet. Een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als projectsecretaris/-ondersteuner voor het programma Kamper Aanpak Ontheemden (KAO) zet je je in voor de opvang en ondersteuning van ontheemden in de gemeente Kampen. Sinds het voorjaar van 2021 werkt gemeente Kampen aan een integrale aanpak rondom de opvang van ontheemden en naar verwachting zal deze opgave nog 2 jaar lopen (2026).

De aanpak zet zich in voor vier doelgroepen: 1) huisvesting statushouders 2) opvang Oekraïners 3) Noodopvang asielzoekers en 4) opvang Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen. Voor iedere doelgroep zetten we ons in op het gebied van opvang, werk, nieuwkomersonderwijs, zorg en integratie/participatie. Als projectsecretaris en -ondersteuner heb je een brede, afwisselende functie. Je ondersteunt de (deel-)projectleiders, pakt zelfstandig taken op en draagt bij op zowel inhoud als proces. Het thema asiel en migratie is volop in beweging. Dit vereist een flexibele collega die snel weet te schakelen en het leuk vindt praktische zaken op te pakken. Vanwege de veranderende opgave kom je in rap tempo in aanraking met verschillende thema’s en uitdagingen. We zoeken daarom iemand die per direct beschikbaar is, breed inzetbaar is en van aanpakken weet. Het team is zeer toegewijd aan de opvang en integratie van ontheemden en aan elkaar! Het team denkt in mogelijkheden en kansen en we zoeken een collega met vergelijkbare instelling.


Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectsecretaris of een soortgelijke functie
  • Je hebt neerdere jaren aantoonbare werkervaring als projectsecretaris of een soortgelijke functie
  • Je hebt aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van Asiel en Inburgeringsbeleid

Werk je als zzp'er en wil je graag als projectsecretaris bij de gemeente Kampen aan de slag via Maandag? Ik vertel je graag over de mogelijkheden!


Over het bedrijf

Gemeente Kampen heeft met haar 54.000 inwoners en ruim 500 medewerkers een mooie omvang. Groot genoeg om professioneel te zijn en klein genoeg om iedereen persoonlijk te kennen. Dat vinden we ook belangrijk in Kampen.

Professionaliteit en het verlenen van optimale dienstverlening aan burgers en bedrijven staat centraal. De organisatie ontwikkelt zich daarin voortdurend en werkt omgevingsgericht. We zijn een lerende organisatie. Voor de medewerkers gelden de principes eigenaarschap, minder hiërarchie en meer zelforganisatie. In Kampen werken we resultaatgericht, op basis van vertrouwen.

De gemeente Kampen is een inclusieve organisatie. Wij geloven dat we met een diverse samenstelling van het personeel beter zijn voorbereid op de ontwikkelingen in de samenleving.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectsecretaris Kamper aanpak ontheemden die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in