+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.

Docent Nederlands Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Voor een school in de omgeving van Kampen zoeken we een enthousiaste docent Nederlands. Als taalliefhebber krijg je de kans om leerlingen te inspireren met de schoonheid van de Nederlandse taal. Je gaat lesgeven aan verschillende niveaus en helpt leerlingen met hun taalvaardigheid en creativiteit. Jouw passie is aanstekelijk en zorgt ervoor dat leerlingen zichzelf durven uiten en groeien. Je krijgt de mogelijkheid om lesmateriaal te ontwikkelen en deel uit te maken van een team dat de liefde voor Nederlands deelt. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Algemene informatie

Voor een school in de omgeving van Kampen zoeken wij een docent Nederlands (eerste- of tweedegraads bevoegd). Ben jij een taalliefhebber met een passie voor het inspireren van anderen? Sta je te popelen om jouw kennis en enthousiasme voor de Nederlandse taal te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als docent Nederlands bij onze school krijg je de kans om leerlingen te betoveren met de schoonheid en kracht van de Nederlandse taal.


Functie informatie

Als docent Nederlands geef je les aan leerlingen op zowel onderbouw- als bovenbouwniveau. Je weet op een boeiende manier de lesstof over te brengen en hebt oog voor de verschillende leerbehoeften van de leerlingen. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van lesmateriaal en lever je een actieve bijdrage aan de vakgroep Nederlands.

Je vervult een essentiële rol in het vormgeven van de taalvaardigheid en literaire kennis van onze leerlingen. Je bent een docent die hen begeleidt bij het ontwikkelen van hun communicatieve vaardigheden, creativiteit en kritisch denkvermogen. Jouw passie voor de Nederlandse taal werkt aanstekelijk en je weet op een boeiende manier de lesstof over te brengen, zodat leerlingen zich gestimuleerd voelen om zichzelf te uiten en te groeien.

Ben jij klaar om jouw passie voor de Nederlandse taal te delen en een positieve impact te hebben op de levens van jongeren?


Wat wij vragen

✓ Je bent (bijna) in het bezit van bevoegdheid voor het vak Nederlands; ✓ Je hebt affiniteit met de doelgroep.


Wat wij bieden

✓ Een aanstelling voor 0,6 tot 1,0 fte (overleg mogelijk); ✓ Salaris conform cao VO schaal LB (€3301 – €5030); ✓ Een passende pensioenregeling; ✓ Gedurende de opdracht begeleiding op maat door jouw persoonlijke onderwijsadviseur van Roler.


Sollicitatieproces

Wanneer je nieuwsgierig bent naar deze kans, mag je contact opnemen met Isa Beuving. Dit kun je doen door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of te bellen 120 67. Een WhatsApp-berichtje sturen mag ook! Ben je er meteen van overtuigd dat deze vacature voor jou geschikt is? Dan kun je ook meteen solliciteren via onderstaande knop.

Wanneer we met elkaar gesproken hebben en de praktische zaken hebben doorgenomen, plannen we een kennismakingsgesprek in, dit kan zowel bij ons op locatie in Zwolle of, als je wat ver moet reizen, via MS-Teams. Naast het kennismaken zijn wij daarna uiteraard benieuwd of je de geschikte kandidaat bent en of we deze school blij kunnen maken met jou als docent. Neem gerust contact op, we komen er samen vast uit. We zien je sollicitatie, appje, mailtje of belletje graag tegemoet.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in