+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Helpende zorg en welzijn Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IJsselheem

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 18,78 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je ervan om ouderen met dementie blij te maken? Kom ons helpen! We zoeken iemand die zorgzaam is en graag een lach op het gezicht van onze bewoners tovert. Bij ons krijg je de kans om te groeien en nieuwe ideeën in te brengen. Je gaat werken op een plek waar we jouw talent waarderen. Als je bij ons start, kun je ook leren hoe je medicatie deelt. Dit is een mooie kans om iets nieuws te leren en een verschil te maken. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Is het blij maken van ouderen met dementie helemaal jouw ding? Kom ons helpen in ons open en gezellige team! Samen werken wij hard om onze lieve bewoners een fijne dag te bezorgen. Jouw nieuwe ideeën zijn hierbij welkom!  

Bij IJsselheem geven we ruimte aan talent. Wil jij als helpende werken en ook medicatie delen? Lees snel verder wat wij hierin te bieden hebben.


Ontwikkeling functie helpende medicatie!
IJsselheem is momenteel bezig met het implementeren  van nieuw beleid waarin ook helpenden medicatie mogen delen. Dit betreft baxtermedicatie en andere niet risicovolle medicatie. Dit betekent concreet dat bij IJsselheem de functie van helpende medicatie is ontstaan. Ben jij bijvoorbeeld opgeleid tot helpende plus of ben jij bereid om deze opleiding of een korte medicijnmodule van IJsselheem (2 dagen) te volgen dan is dit jouw kans! Deze opleiding zal in het najaar van dit jaar weer plaatsvinden. IJsselheem betaalt de kosten van deze opleiding. Vanaf het moment dat je de functie van helpende medicatie gaat vervullen krijg  je een inschaling op FWG 30.

Heb je al een opleiding tot helpende plus op zak dan word je zodra het beleid is ingevoerd op de locatie waar je gaat werken in de functie helpende medicatie geplaatst.

Wat ga je doen? 
Je verleent de ADL zorg aan de bewoners en verricht lichte huishoudelijke werkzaamheden. Jij maakt de dag voor onze bewoners. Met jouw persoonlijkheid weet je een sfeer te creëren waarin de cliënt zich gekend en thuis voelt. 


Waar ga je werken?
Je komt te werken op locatie Myosotis, afdeling Botermarkt. Dit zijn kleinschalige woningen voor ouderen met dementie. Per gekoppelde woning wonen er 12 á 14 bewoners. Jij komt op alle afdelingen te werken. 

Kijk ook maar eens naar onderstaand filmpje over locatie Myosotis!


Wie ben jij? 
Je bent geduldig en kunt goed luisteren, maar maakt ook gemakkelijk een praatje met cliënten en je collega’s. Ten opzichte van je werk ben je kritisch en zie je regelmatig verbeterpunten. Je bent een enthousiaste collega met een gezonde dosis humor. Een welkome aanvulling op het team! 

Verder voldoe je aan het volgende: 

  • je beschikt over een niveau 2 diploma Helpende (plus en/of medicatie); 
  • heb je geen opleiding helpende plus en/of medicatie dan ben je  bereid om in het najaar een interne scholing te volgen waarna je bij IJsselheem niet-risicovolle medicatie mag delen (2 dagen);
  • je hebt ervaring in de zorg en affiniteit met ouderenzorg.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Wat krijg je van ons?
Kies je voor IJsselheem dan krijg je, naast de vrijheid om individuele zorg te verlenen én de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, ook nog: 

  • een jaarcontract voor 16 uur per week, met intentie tot een vaste aanstelling; 
  • salaris tussen € 15,00 en € 18,78 bruto per uur (FWG 25 zonder medicatie delen) of een salaris tussen € 15,00 en € 19,32 bruto per uur (FWG 30 als je medicatie deelt) conform CAO VVT;
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november);
  • belastingvoordeel bijv. bij de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement;
  • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in