+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

Leerling Hovenier Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Arbeidsmakelaar Vlastuin

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.990 - € 2.300 p/m

Vacature in het kort

Heb je interesse om te leren hoe je mooie tuinen maakt? Dan is deze baan perfect voor jou! Als leerling hovenier werk je samen met een ervaren hovenier. Je leert hoe je tuinen voor mensen en bedrijven maakt. We houden van nieuwe ideeën en werken altijd aan unieke projecten. Je kunt wat je op school leert, gebruiken in de praktijk. Samen met het team maak je tuinen die echt speciaal zijn. We zoeken iemand die graag wil leren, hard werkt en het leuk vindt om klanten blij te maken. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij enthousiast om je groene vaardigheden te ontwikkelen en heb je een leergierige instelling als het gaat om het aanleggen van unieke tuinen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Als leerling hovenier werk je nauw samen met de voorman hovenier en sta je open voor advies en instructies over de beste manier om particuliere en zakelijke tuinen aan te leggen. Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis van school in de praktijk toe te passen. Samen met het team werk je hard en streef je naar de oplevering van exclusieve tuinen met oog voor detail. Bij ons ligt de focus op innovatie en de laatste trends, waardoor we de meest unieke tuinen creëren.

Wat verwachten we van jou? We verwachten een gedreven en enthousiaste werkhouding, en een vleugje humor is altijd welkom! Je bent leergierig en vindt voldoening in het behalen van een mooi eindresultaat waar de klant tevreden mee is! Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring, en varieert tussen €1990,00 en €2300,00.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Arbeidsmakelaar Jaap Vlastuin via telefoonnummer 06-43238508 of stuur een e-mail naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

We maken graag snel een kennismakingsgesprek met je, zelfs 's avonds is mogelijk!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in