+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.

Monteur bedrijfswagens Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Arbeidsmakelaar Vlastuin

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van het oplossen van problemen aan bedrijfswagens? We zoeken een technisch talent dat graag aan verschillende merken voertuigen werkt, van licht tot zwaar materieel. Je komt in een team van enthousiaste monteurs. Samen zorgen we ervoor dat klanten veilig de weg op kunnen. We bieden een leuke werkomgeving en de kans om te groeien in je vak. Je salaris is gebaseerd op je ervaring. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een technisch specialist die elke storing aan een bedrijfswagen als een uitdaging ziet? Als het gaat om het oplossen van defecten aan voertuigen, vind jij altijd de juiste oplossing! Wij zoeken zo'n technisch talent zoals jij!

Als je momenteel werkzaam bent als monteur in een andere branche en graag wilt overstappen naar de wereld van bedrijfswagens, nodigen we je ook uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?
Als bedrijfswagen monteur werk je aan diverse merken bedrijfswagens, wat zorgt voor een mooie variatie in je werk. Dit omvat zowel lichte bedrijfswagens als zwaar materieel. Je maakt deel uit van een enthousiast team van monteurs waarin een goede werksfeer belangrijk is en waar we als team samenwerken.

Wat verwachten we van jou?
Je beschikt over een solide technische kennis van bedrijfswagens en hecht ook belang aan goed contact met de chauffeurs. Je denkt in oplossingen binnen deze technische context en krijgt voldoening van het veilig de weg op sturen van tevreden klanten met hun voertuigen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het materieel, het klaarmaken van voertuigen voor gebruik en het vakkundig oplossen van storingen.

Je ontvangt een marktconform salaris, gebaseerd op het CAO Klein Metaal en afhankelijk van je leeftijd en ervaring als technicus. Dit salaris varieert tussen €2100,00 en €3000,00 bruto per maand.

Wil je meer weten over deze functie of direct solliciteren? Neem dan contact op met Arbeidsmakelaar Jaap Vlastuin via telefoonnummer 06-43238508 of stuur een e-mail naar jaap@arbeidsmakelaar. Een eerste kennismakingsgesprek is snel geregeld, zelfs 's avonds!

Ik kijk uit naar jouw sollicitatie en een kennismakingsgesprek!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in