+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

HR-stagiair Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IJsselheem

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Als HR-stagiair bij ons krijg je de kans om aan diverse HR-thema's te werken en praktijkervaring op te doen. Je maakt deel uit van een team en krijgt persoonlijke begeleiding. We behandelen je niet als stagiair, maar als een volwaardig teamlid. Je werkt in een organisatie die groeit en waar veel te leren valt. Ook kun je rekenen op een stagevergoeding, een werklaptop en een werktelefoon. Dit is jouw kans om echt iets toe te voegen en te groeien in je vakgebied. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je verder ontwikkelen als HR-professional in een vooruitstrevende zorgorganisatie? IJsselheem is per september 2024 op zoek naar een enthousiaste HR-stagiair die het leuk vindt om een actieve bijdrage te leveren aan de HR-processen binnen onze organisatie. Wij kunnen jouw creativiteit en kennis goed gebruiken. Je kunt bij ons zelfstandig aan de slag, maar je werkt ook nauw samen met collega's uit de vakgroep HRD. 


Wat ga je doen?

Als HR-stagiair werk je mee aan project- én beleidsmatige werkzaamheden. Daarnaast pak je operationele werkzaamheden op. Hierbij kun je denken aan: 

  • Het (deels) zelfstandig voeren van gesprekken; 
  • Administratieve ondersteuning; 
  • Het beantwoorden van vragen vanuit medewerkers.  

Jij gaat daarnaast ondersteunen bij actuele HR-thema's zoals bijvoorbeeld strategische personeelsplanning, het meerjarenprogramma Gezond Werken, vormgeven van de HRD- visie en het opzetten van een leerafdeling. Het is daarnaast mogelijk om eens mee te werken met onze collega's van werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & ontwikkeling of met de verzuimcoaches.  

Voldoende uitdagingen, daarom horen wij graag van jou waar je interesses liggen, zo kunnen wij samen met jou kijken hoe jij het meeste uit je stage kunt halen!  


Waar ga je werken?
IJsselheem is een ouderenzorgorganisatie met 15 locaties binnen de regio’s Kampen, Zwolle, Zwartewaterland, Hattem en Heerde. IJsselheem biedt diverse soorten zorg op de locaties, maar ook bij de cliënten thuis.    

Als HR-stagiair kom je terecht in een HRD-team van 4 HR adviseurs, 3 L&O adviseurs, 1 HRD-adviseur, 1 strategisch adviseur HRD, 1 loopbaanadviseur, 1 adviseur arbo en preventie en 2 beleidsmatige adviseurs HRD. Binnen het team heeft iedereen eigen locaties/domeinen/opgaven waaraan zij gekoppeld zijn. Onze hoofdlocatie bevindt zich in Kampen, maar ook het werken op andere locaties of vanuit huis behoort tot de mogelijkheden.


Wie ben jij?

JIj:

  • bent goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;  
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden; 
  • werkt gestructureerd en weet daarbij van aanpakken;  
  • bent proactief en gezellig om mee samen te werken 😊;  
  • bent een derde- of vierdejaars HRM-student die op zoek is naar een stage van begin september 2024 tot eind januari 2025, voor minimaal 4 dagen per week.  

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Wat krijg je van ons?
IJsselheem biedt een uitdagende stage met passende begeleiding, waar jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en waar je relevante praktijkervaring op kunt doen. Binnen ons team word je niet behandeld als een stagiair, maar ben je echt onderdeel van het team.    

Je komt daarnaast te werken in een grote organisatie die volop in ontwikkeling is. Tijdens deze stage maak je kennis met veel verschillende HR-facetten en is er volop ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding conform de CAO VVT en een eigen werklaptop en werktelefoon.     
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in