+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kampen.
Laad meer vacatures

HR-afstudeerstage Kampen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IJsselheem

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Wil je groeien als HR-professional in de zorg? Bij IJsselheem kun je een unieke afstudeerstage doen. Je onderzoekt hoe we onze medewerkers die ook mantelzorgers zijn, kunnen helpen. Dit past bij ons programma voor gezond werken. Je werkt aan het welzijn van anderen en leert veel over HR. Naast je onderzoek, kun je ook meewerken in ons team. Je krijgt goede begeleiding en de kans om veel te leren. Plus, je ontvangt een stagevergoeding. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je verder ontwikkelen als HR-professional in een vooruitstrevende zorgorganisatie? IJsselheem is per september 2024 op zoek naar een enthousiaste HR-afstudeer stagiair. Heb je interesse in het onderwerp van mantelzorg en wil je bijdragen aan het welzijn van onze collega's bij IJsselheem? Dan is deze HR-afstudeerstage iets voor jou! 


Wat ga je doen?
Als HR-afstudeer stagiair bij IJsselheem krijg je de unieke kans om onderzoek te doen naar onze collega's die ook mantelzorgers zijn. Onlangs is het meerjarenprogramma ‘Gezond Werken’ vastgesteld. Niet voor niets hebben we gekozen voor de pay-off ‘Als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor een ander zorgen’.  Wij zetten in op positieve gezondheid, waarbij de focus ligt op de veerkracht van medewerkers, op wat kan in plaats van op ziekte. Met deze benadering stellen we medewerkers in staat om regie te voeren over eigen gezondheid en welzijn. We vinden het belangrijk om medewerkers in de verschillende levensfasen te ondersteunen. De afstudeeropdracht richt zich meer specifiek op de medewerkers die mantelzorger zijn. Aan jou de uitdaging om inzicht te genereren in de behoeften, uitdagingen en welzijn van de mantelzorgers. Het onderzoek moet leiden tot een plan van aanpak voor ondersteuning van en een handreiking voor deze doelgroep. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. 

Naast je opdracht is het mogelijk om ook mee te werken in ons team.  Je kunt hierbij denken aan project-, operationele- en beleidsmatige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het (deels) zelfstandig voeren van gesprekken, administratieve ondersteuning en het beantwoorden van vragen vanuit medewerkers.   

Voldoende uitdagingen, daarom horen wij graag van jou waar je interesses liggen, zo kunnen wij samen met jou kijken hoe jij het meeste uit jouw afstudeerstage kunt halen.   


Waar ga je werken?
IJsselheem is een ouderenzorgorganisatie met 16 locaties binnen de regio’s Kampen, Zwolle, Zwartewaterland, Hattem en Heerde. IJsselheem biedt diverse soorten zorg op de locaties, maar ook bij de mensen thuis. Als HR-stagiair kom je terecht in een HRD-team van vier HR adviseurs, drie L&O adviseurs, een HRD-adviseur, een strategisch adviseur HRD, een loopbaanadviseur, een adviseur arbo en preventie en twee beleidsmatige adviseurs HRD. Onze hoofdlocatie bevindt zich in Kampen, maar ook het werken op andere locaties of vanuit huis behoort tot de mogelijkheden.   


Wie ben jij?
Naast dat jij goed in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband te werke en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, vragen wij het volgende:

  • je bent vierdejaars HRM-student die op zoek is naar een afstudeerstage van begin september 2024 tot eind januari 2025 voor minimaal 4 dagen per week;
  • je werkt gestructureerd en weet daarbij van aanpakken;  
  • je bent proactief en gezellig om mee samen te werken.  

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Wat krijg je van ons?
IJsselheem biedt een uitdagende stage met passende begeleiding, waar jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen én waar je relevante praktijkervaring op kunt doen. Je komt te werken in een grote organisatie die volop in ontwikkeling is. Tijdens deze stage krijg je de ruimte om naast je afstudeeropdracht kennis te maken met veel verschillende HR-facetten en is er volop ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding conform de CAO VVT.    

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in