+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kamperland.
Laad meer vacatures

Allround machinist Kamperland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk het hele jaar door met diverse machines!

Heb jij ervaring op de veegwagen, maaimachine, onkruidbrander of bijvoorbeeld een borstelmachine? Werk je graag het gehele jaar door in de groenvoorziening? Ga aan de slag als allround machinist!

Als allround machinist is het belangrijk dat je (zelfstandig) inzetbaar bent op diverse machines. Het is aan jou de taak om de verhardingen, gazons, sportgelegenheden enz. op de juiste beeldkwaliteit te houden. Afwisselend van het seizoen verschilt het op welke machine je zit. Je hebt hiermee afwisselend en mooi werk en je kan dit het hele jaar bij ons doen! Je doet dit op een prachtig vakantiepark waar je jaarrond aan de slag kan. Past dit bij jou?

Dit bedrijf laat je graag het werk doen wat bij jou past, daarom kan je jouw voorkeur aangeven voor bepaalde machines en dan kijken zij met je mee wat er mogelijk is.

Wil je meer weten over het bedrijf of wil je een keer een dag meelopen? Bel of app Wilbert (06-26060016) voor meer informatie!


Wie zoeken we?

Zoek je een werkgever met goede arbeidsvoorwaarden en een stabiele baan? Bij deze gevonden. Wij zijn op zoek naar jou als jij:

  • Zelfstandig, betrouwbaar en een harde werker bent;
  • Het gehele jaar beschikbaar bent;
  • Bereid bent om ook af en toe handwerk te verrichten;
  • Enige technisch kennis hebt;
  • Een B(E)/T rijbewijs hebt.

Mocht je nog geen ervaring hebben op alle machines, is dat geen probleem. Als je leergierig bent, kan je hier de andere machines je eigen maken.


Over het bedrijf

Dit mooie, gezonde en stabiele bedrijf is al jaren actief in de groenvoorziening voor diverse gemeenten en bedrijfsmatige klanten. Niet alleen voor dit groenseizoen, maar voor langere tijd is dit bedrijf op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor in het groen.

Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Al jarenlang zijn zij verantwoordelijk voor het onderhouden van buitenruimtes. Om kwaliteit af te leveren, zijn de machines en gereedschappen dik in orde en worden nieuwe medewerkers opgeleid door onze vakbekwame voormannen of collega’s groenvoorziening.

Binnen dit bedrijf zijn er verschillende teams. Zo werken er onder andere medewerkers groenvoorziening, stratenmakers, hoveniers, onkruidbestrijders en machinisten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in