+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kamperland.
Laad meer vacatures

Bijbaan leisure & entertainment Kamperland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roompot Vakanties

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Bijbaan
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van plezier maken en mensen blij maken? Als medewerker Leisure & Entertainment doe je elke dag iets anders. Van knutselen met kinderen tot het presenteren van leuke shows voor families, jouw werk is nooit saai. Je kunt ook je creatieve ideeën delen en samen met het team zorgen voor een geweldige ervaring voor onze gasten. Plus, je krijgt een all-in salaris, flexibele uren, reiskostenvergoeding, en meer. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Even voorstellen...

Als medewerker Leisure & Entertainment ben jij een echte entertainer en zorg je door middel van verschillende sport- en spelactiviteiten voor een glimlach op het gezicht van elke gast. Geef jij binnenkort de gasten de gewenste WOW-factor door jouw enthousiasme?


Zo ziet jouw werkdag er bij ons uit...

Jouw werkzaamheden zullen ontzettend divers zijn. De Kids Club zal één van jouw domeinen worden waar dagelijks de mooiste creaties worden gemaakt door de kinderen, de lekkerste brownies gebakken worden of de coolste vogelhuisjes in elkaar getimmerd zullen worden. Buitenom de activiteiten in de Kids Club ben jij op zomerse dagen vaak ook buiten te vinden, om daar leuke outdoor activiteiten op touw te zetten.  Niets is jou gek genoeg en je houdt van een afwisselende baan.

Verder ben jij een echt podiumbeest en schroom jij niet om Koos Live (de minidisco) te presenteren als echte entertainer. Ditzelfde geldt voor een pub quiz of gameshow, tijdens deze leuke activiteiten voor de gehele familie weet jij met jouw enthousiasme de gasten aan jouw show te binden.

Heb jij daarnaast nog creatieve ideeën? Maak deze dan kenbaar bij je leidinggevende. Samen kunnen jullie met het gehele team zorgen een ultieme beleving bij onze gasten.


Wat kun je van ons verwachten?

Jouw uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd:

  • 15 jaar €6,34
  • 16 jaar €7,93
  • 17 jaar €9,51
  • 18 jaar €11,10
  • 19 jaar €13,01
  • 20 jaar €14,76
  • 21 jaar en ouder €15,85

Dit bruto uurloon is een all-in salaris, wat betekent dat je je vakantiegeld en vakantie uren niet los opbouwt maar meteen met je salaris op je rekening ontvangt. Zo ontvang je direct een hoger nettoloon!

Wat krijg je daarnaast nog meer?

  • Contract met flexibele uren;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 per km (vanaf 5 km enkele reis);
  • Gratis warme maaltijd als je ’s avonds werkt;
  • Opleidingsmogelijkheden via Roompot Academy;
  • Collectieve zorgverzekering en korting op verschillende overige verzekeringen;
  • Een personeelspas waarmee jij en je familie 20% korting krijgen op een verblijf bij Roompot en waarmee jullie gratis gebruik mogen maken van bijvoorbeeld het zwembad en minigolf.

Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Dit kan gemakkelijk via de gele knop. Solliciteren mag zonder cv. We streven ernaar om binnen 5 dagen contact op per mail of telefoon.


Wie ben jij?
  • Je bent beschikbaar in de weekenden en vakanties;
  • Je beschikt over eigen vervoer om naar het park te komen;
  • Je vindt het niet eng om een gesprek aan te gaan met onze (buitenlandse) gasten.

Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren doe je gemakkelijk door je CV en motivatie via deze site te uploaden. Wij nemen na je sollicitatie zo snel mogelijk contact met je op!


Toonaangevend

Jouw bestemming

De Banjaard heeft voor elk wat wils. Ontspannen in een ongedwongen sfeer met alle denkbare comfort. Noordzee Résidence De Banjaard biedt vele mogelijkheden voor recreatieve activiteiten direct op het park. Wie aan sport wil doen kan kiezen tussen snooker, minigolf, tafeltennis, zwemmen en nog meer opties. Voor onze kleine gasten zijn onze mascotte Koos en zijn Kids Club natuurlijk het hoogtepunt van de vakantie. Zingen, dansen, knutselen en spelen met de andere kinderen: leuk voor de kinderen - korte onderbreking voor de ouders. Zo kan men zich tijdens de familievakantie de ik-tijd veroorloven.


Contactinformatie

Vragen over deze vacature?

Kun je niet wachten om te beginnen? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Op die manier komen je gegevens meteen bij ons in het systeem en kunnen we je sollicitatie het beste in behandeling nemen.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact via 0113-820781 of stuur een mailtje naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Kevin
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in