+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kapelle.
Laad meer vacatures

Heftruckbaas Kapelle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexbaas.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Over de job

Laden en lossen van vrachtwagens met (gepalletiseerde) goederen en het opslaan van ontvangen goederen op de juiste locaties.Transporteren van goederen tussen magazijnen, productielijnen en diverse productieruimten op basis van orders en planningen, en het afstemmen hiervan met de betrokken partijen.Voorzien van benodigdheden voor productielijnen, zoals grondstoffen, pallets en materialen, en het lossen en afvoeren van afval naar de juiste locaties.Registreren van goederenbewegingen, mutaties, grondstoffenverwerking en magazijnvoorraden, en het signaleren en communiceren van eventuele afwijkingen aan leidinggevenden.Bijdragen aan het onderhoud van heftrucks en het waarborgen van hun goede conditie.Signalering en communicatie van schades, gebreken, hygiënerisico's, storingen en onderhoudsbehoeften van materieel en de werkomgeving aan leidinggevenden.



Gevraagd

Vereisten
We zoeken een zelfstandige en flexibele collega met een gezonde werkmentaliteit, die bereid is om te werken in een wekelijks wisselende ploegendienst en geen bezwaar heeft tegen overwerk. Je hebt minimaal MBO3 werk- en denkniveau. Aantoonbare ervaring in het besturen van een heftruck. Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.


Aanbod

Wat wij bieden
Wat bieden wij? Een gedegen interne opleiding, gevolgd door werkzaamheden in onze magazijnen waar ons gereed product wordt opgeslagen. Een dynamische en technisch uitdagende werkomgeving bij een bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris volgens de CAO voor de groenten- en fruitverwerkende industrie. Een vaste eindejaarsuitkering van 4,25%. 25 vakantiedagen en 9,5 ADV-dagen. Korting op producten van ons bedrijf in de personeelswebshop.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in