+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kapelle.
Laad meer vacatures

Procesbaas Kapelle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexbaas.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Over de job

Tijdig voorbereiden van het proces op basis van werkopdrachten, productiegegevens en specificaties. Dit omvat het instellen of aanpassen van machines en het controleren van de benodigde materialen en hulpstoffen.Bedienen van de machine en bewaken van het proces aan de hand van gegevens op het bedieningspaneel en visuele controles. Bij afwijkingen corrigeer je de instellingen tijdens het proces en verhelp je kleine storingen.Controleren van de kwaliteit van producten en adequaat reageren bij het signaleren van afwijkingen.Actief zoeken naar verbetermogelijkheden en hierop actie ondernemen.Zelfstandig onderhoud uitvoeren aan de machines, zoals schoonmaken, smeren en inspecteren.



Gevraagd

Vereisten
MBO werk- en denkniveau. Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen (SCADA) zijn een pluspunt. Kennis van en ervaring met processen en installaties zijn een pluspunt. Ambitieus en bereid om te leren. Interesse in verdere ontwikkeling binnen ons bedrijf. Flexibel en bereid om in ploegendiensten te werken.


Aanbod

Wat wij bieden
Een fulltime functie op onze productielocatie in Kapelle. Een jaarcontract, met intentie voor een dienstverband voor onbepaalde tijd. Een marktconform salaris volgens de CAO voor de groente- en fruitverwerkende industrie. Uitstekende compensatie voor overwerk en ploegendiensten. Een vaste eindejaarsuitkering van 4,25%. 25 vakantiedagen en 9,5 ADV-dagen. Korting op producten van ons bedrijf in de personeelswebshop.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in