+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kapelle.

Ploegleider (in opleiding) COROOS Kapelle Kapelle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

COROOS Conserven

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.550 p/m
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als ploegleider productie bij een toonaangevend familiebedrijf in de voedingsindustrie, leid je een team om de productiewerkzaamheden soepel te laten verlopen. Je bent de steunpilaar voor je collega's, motiveert hen en zorgt voor een goede samenwerking. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en de kans om jezelf te ontwikkelen. Dit is een unieke kans om bij te dragen aan duurzame voeding en deel uit te maken van een succesvol bedrijf. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Word de leidende kracht als ploegleider productie bij COROOS in Kapelle! Verdien tot wel € 3.550,- bruto per maand, exclusief ploegentoeslag, en ontvang een reiskostenvergoeding! Leid jouw team van operators om productiewerkzaamheden optimaal te beheren. Jouw leiderschap en proactieve aanpak zorgen voor vlekkeloze processen in de wereld van gezonde, duurzame voeding. Werk bij een vooraanstaand Nederlands familiebedrijf met innovatieve duurzaamheidsmethoden en draag bij aan de eiwittransitie. Klaar voor een zinvolle uitdaging? Solliciteer nu en maak deel uit van het succesverhaal van COROOS!

Manpower is op zoek naar een ploegleider voor COROOS Conserven in Kapelle.

Als ploegleider productie bij COROOS ben jij de drijvende kracht achter een hardwerkend team van operators, inclusief tijdelijke krachten. Jij fungeert als opleider en motivator, waarbij je leiding geeft aan de productiewerkzaamheden voor een optimaal procesverloop. Dit omvat het ontwikkelen en inspireren van jouw team, bespreken van te behalen resultaten, coördineren van werkzaamheden volgens procedures, en anticiperen op storingen. Je onderhoudt nauw overleg met verschillende afdelingen en draagt bij aan continu verbeteren en implementeren van verbeteringen.

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 2.900,- tot € 3.550,- per maand
  • Reiskostenvergoeding volgens regeling van de opdrachtgever 
  • Fulltime baan van 40 uur per week
  • Direct op contract bij de opdrachtgever
  • Ploegentoeslag (wanneer je in drieploegendienst gaat werken)
  • Ontwikkelen binnen COROOS wordt sterk aangemoedigd


Gevraagd

  • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau (door middel van werkervaring of opleiding)
  • Ambitie tot het geven van leiding en begeleiden/coachen van mensen
  • Beschikbaarheid van 40 uur per week
  • Goede communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift) in verband met de communicatie op de werkvloer met jouw collega’s
  • Kennis van geautomatiseerde processen en affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie
  • Technische kennis van productiemachines en de materialen en producten die deze verwerken
Daarnaast ben je proactief, resultaatgericht en je toont eigenaarschap over jouw werkzaamheden.

Ga jij binnenkort aan de slag als shiftleader bij COROOS? Solliciteer vandaag nog en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

COROOS, opgericht in 1957, is een Nederlands familiebedrijf met twee moderne productielocaties. Met meer dan 650 medewerkers verwerken ze dagelijks verse groenten, fruit en peulvruchten tot gezonde en smaakvolle voeding. Hun missie is het bevorderen van gezondheid door gemakkelijke, plantaardige voeding met respect voor de planeet. Ze leveren private label producten aan supermarkten in Europa, verkopen onder hun eigen merk Servero, en zijn ook een B2B-leverancier van hoogwaardige basisproducten in grootverpakking. COROOS stimuleert de eiwittransitie met innovatieve peulvruchtenpasta's en alternatieven voor dierlijke eiwitten. Draag jij binnenkort jouw steentje bij aan dit doel?

Werktijden
Je werkt in deze fulltime functie van maandag tot en met vrijdag (onder voorbehoud) in drieploegendienst. Tijdens de sollicitatieprocedure praten wij jou volledig bij over de precieze werktijden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in