+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kapelle.

Hoofd Administratie Kapelle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

HB17 werkt

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Haal je energie uit een gevarieerd takenpakket waarin je leiding geeft aan een klein team en cruciale inzichten uit diverse cijfers vertaalt naar directieadvies. In een fase van transitie en innovatie bij OK Nutripet, een groeiend familiebedrijf in de huisdierindustrie, speel je een sleutelrol als Hoofd Administratie. Je beheert de administratieve processen van meerdere werkmaatschappijen en werkt nauw samen met de directie. Deze rol biedt je de kans om te groeien en je te ontwikkelen. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Jij haalt je energie uit een gevarieerd takenpakket met een aantrekkelijke combinatie van leidinggeven aan een klein team en het inzichtelijk maken van uiteenlopende cijfers, van waaruit je de directie informeert en adviseert.

Wat ga je doen?

OK Nutripet zit in een bijzondere fase: naast een stevige groei van de productie zitten ze in een transitiefase waarbij de eindverantwoordelijkheid voor de onderneming de komende jaren zal overgaan van vader op dochter. Ondertussen wordt er druk geïnnoveerd op het vlak van nieuwe producten alsook de start van een nieuwe entiteit (webshop). Vanwege de genoemde transitie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de rol van Hoofd Administratie. In deze positie ben je verantwoordelijk voor het beheer van de administratieve processen binnen drie werkmaatschappijen en geef je leiding aan een team van drie administratief medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Je hebt een vrij breed spectrum van verantwoordelijkheden, je kunt denken aan de volgende zaken:

  • Het beheer en hands-on verzorgen van financiële- productie- en personeelsadministratie;
  • Ontwikkelen en implementeren van efficiënte administratieve procedures en beleidslijnen om de operationele processen te stroomlijnen en de nauwkeurigheid van de financiële gegevens te waarborgen;
  • Ondersteunen bij financiële planning en budgettering;
  • Analyseren van financiële gegevens en rapporten om trends te identificeren, financiële risico's te evalueren en aanbevelingen te doen ter verbetering van de financiële en operationele prestaties;
  • Effectief communiceren en samenwerken met collega’s, waaronder managementteam, financiële, commerciële en operationele afdeling, om de bedrijfsdoelstellingen te borgen en te analyseren;
  • Samenwerken met externe partners, waaronder accountants, belastingadviseurs en overheidsinstanties, om ervoor te zorgen dat alle administratieve en financiële verplichtingen worden nageleefd;
  • Zorgen voor een positieve en productieve werkomgeving waar teamleden gemotiveerd zijn om hun beste werk te leveren en het regelmatig voeren van functioneringsgesprekken.

Momenteel worden deze werkzaamheden uitgevoerd door de huidige directeur. De eerste periode ligt jouw focus liggen op het leren kennen van de organisatie, bestaande rapportages up-to-date te maken, de kaders leren kennen om gesprekken over budgetteringen aan te kunnen gaan. Gaandeweg zal jij steeds meer taken en verantwoordelijkheden overnemen. 

Wie ben jij?

Voor deze functie zoek ik iemand die zichzelf herkent in onderstaande profiel:

  • HBO diploma in de richting van bedrijfseconomie, finance & control of vergelijkbaar;
  • Aantoonbare ervaring als leidinggevende van een administratieve afdeling;
  • Up-to-date kennis van boekhoudkundige principes en relevante wet- en regelgeving;
  • Uitgebreide kennis van Excel en vaardig in het gebruik van boekhoudsoftware (Exact is een pré);
  • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om financiële gegevens te interpreteren en te gebruiken voor strategische besluitvorming.
Wat bieden wij?

Ik bied je een baan voor 24-32 uur, direct in dienst bij OK Nutripet. Naast een aantrekkelijk salaris kun je rekenen op 25 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen (o.b.v. een fulltime dienstverband) en een goede pensioenregeling. 

Het is de bedoeling om te ontwikkelen binnen de functie, waar je ook volop ruimte voor krijgt. 

Wil je meer weten over deze interessante functie? Neem dan zeker even contact met mij op, ik geef je graag wat meer toelichting!

Over de opdrachtgever

Laat je door onze opdrachtgever meevoeren in de wereld van de lekkere en gezonde dierensnacks voor honden en katten. Onze opdrachtgever neemt een heel belangrijke plaats in, in deze bijzondere wereld. Hun producten worden verkocht met de namen van hun klanten, kwaliteit is dus top prioriteit. Alle snacks worden zorgvuldig samengesteld, waardoor zowel de huisdieren als hun eigenaren kunnen genieten van gemoedsrust en tevreden staarten. In dit familiebedrijf wordt hard gewerkt aan mooie producten en nieuwe kansen op de markt. Zo wordt er binnenkort een webshop gelanceerd waar je als particulier een compleet voedingspakket, op maat samengesteld voor jouw hond, kan bestellen. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in