+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kapelle.

Production Engineer Kapelle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.135 - € 4.761 p/m

Vacature in het kort

Speel een sleutelrol in het optimaliseren van productieprocessen als Production Engineer bij een wereldwijde bouwer van verwerkingslijnen en fabrieken voor agro- en bulkproducten. Werk samen met een dynamisch team aan het implementeren van innovatieve oplossingen en het verbeteren van operationele processen. Jouw bijdrage is essentieel voor de groei en ontwikkeling binnen de industrie. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een sleutelrol spelen in het creëren van efficiënte productieprocessen? Als Production Engineer bij een toonaangevende wereldwijde bouwer van verwerkingslijnen en fabrieken voor agro- en bulkproducten in Kapelle, draag jij bij aan innovatie en operationele uitmuntendheid. Word onderdeel van een dynamisch team dat voortdurend streeft naar verbetering en groei.


Wat ga je doen?

Als Production Engineer voor onze opdrachtgever in Kapelle speel je een cruciale rol bij het optimaliseren van productieprocessen. Je werkt nauw samen met het engineeringteam om nieuwe ontwikkelingen te implementeren en bestaande processen te verbeteren. Dit omvat het ontwerpen en optimaliseren van machine layouts, het identificeren van verbetermogelijkheden in het productieproces en het uitvoeren van technische analyses om efficiëntie te maximaliseren.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van technische documentatie en werkinstructies, en je draagt bij aan continue verbeterinitiatieven zoals Lean Six Sigma. Met jouw expertise draag je bij aan de verdere groei en ontwikkeling van onze partner in de agro- en bulkproductenindustrie. Als jij enthousiast wordt van het verbeteren van processen en het implementeren van innovatieve oplossingen, dan is dit de perfecte kans voor jou!


Jouw werkzaamheden
  • Ontwerpen en optimaliseren van machinelayouts;
  • Identificeren van verbetermogelijkheden in het productieproces;
  • Uitvoeren van technische analyses om efficiëntie te maximaliseren;
  • Opstellen en onderhouden van technische documentatie en werkinstructies;
  • Bijdragen aan continue verbeterinitiatieven zoals Lean Six Sigma.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo-opleiding werktuigbouwkunde;
  • Kennis van CAD-software zoals SolidWorks of AutoCAD;
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen;
  • Communicatieve vaardigheden om effectief samen te werken met het engineeringteam;
  • Affiniteit met continu verbeteren en Lean Six Sigma-methodologieën;
  • Flexibiliteit en het vermogen om te gedijen in een dynamische omgeving.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever in de agroindustrie staat innovatie centraal. Ontwikkel je vaardigheden en draag bij aan continue verbetering in een dynamische omgeving. Je kunt rekenen op een cultuur waarin samenwerking, groei en uitdagingen samenkomen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in